Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

"Η ΣΕΡΒΙΑ ...ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

Δημοκρατικά η Βουλή της Σερβίας ψήφισε νόμο με τον οποίο η Κεντρική Τράπεζα της Σερβίας υποχρεώνεται να λειτουργεί σε όφελος της εθνικής οικονομίας και των αναγκών του Σερβικού λαού και να μην τηρεί τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων-κερδοσκόπων. Έτσι, οι σοσιαλιστές της Σερβίας με μπροστάρη τον πρωθυπουργό Ivica Dacic, εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου. Όμως, πολύ καλά καταλαβαίνουμε όλοι μας, πως αυτή η απόφαση της Σερβίας είναι από μόνη της δυναμίτης στα θεμέλια της επιβολής της Τραπεζικής Δικτατορίας. Και για το λόγο αυτό υπήρξαν τεράστιες αντιδράσεις από πλευράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αφού εύλογα εκτιμούν ότι η Σερβία με αυτήν της την απόφαση αναστατώνει κυριολεκτικά την διεθνή τραπεζική «σταθερότητα» και πιθανότατα δημιουργεί προβλήματα στην υλοποίηση των σχεδίων τους. Γιατί δεν μπορούν να γνωρίζουν, ούτε φυσικά να ελέγξουν την διαφαινόμενη αντίδραση και άλλων κρατών και μάλιστα της Ευρωζώνης, όπως η Ισπανία και η Ιταλία. Αξιοσημείωτο επίσης, είναι το γεγονός της παραίτησης του Προέδρου της Κεντρικής Τράπεζας της Σερβίας, Dejan Soskic, παρ΄ ότι η θητεία του έληγε το 2016!
            Οσονούπω, αυτή η ενέργεια της Σερβικής Κυβέρνησης είναι μια πράξη πατριωτική, και είμαστε σίγουροι πως έχουν συνυπολογίσει και την ισχυρή αντίδραση των παγκοσμιοποιητών. Και γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτοί οι ίδιοι διαμέλισαν την κραταιά Γιουγκοσλαβία και δημιούργησαν εκατόμβες νεκρών, ισοπεδώνοντας τη χώρα τους.
            Το εύλογο ερώτημα που τελικά τίθεται από όλα τα παραπάνω και εν όψει των ραγδαίων εξελίξεων, αυτής της απόφασης, είναι το τι θα πράξει η Ελλάδα. Θα επωφεληθεί αυτής της «εξέγερσης» της Σερβίας; Η απάντηση βεβαίως είναι ΟΧΙ. Γιατί η Ελλάδα κυβερνάται από προδότες και δοσίλογους πολιτικούς, οι οποίοι μέσω του α΄ Μνημονίου και της Δανειακής Συμβάσεως, έχουν υπογράψει την εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας! Γιατί, η Ελλάδα έχει Διοικητή της Κεντρικής της Τράπεζας, τον Γιώργο Προβόπουλο, ο οποίος είναι από τους κύριους υπεύθυνους της εξαθλίωσης του λαού μας, από τη στιγμή που συμμετείχε στο PSI, την καταλήστευση των ομολογιούχων, το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τόσων άλλων εγκληματικών πράξεων κατά του λαού και της χώρας!

Για την «Ελλήνων Πολιτεία»
Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου