Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ!

Φρικιαστική εικόνα με το μικρό κορίτσι στην αγκαλιά του διασώστη! Χάθηκαν 12 άνθρωποι, εννιά παιδιά -βρέφη- και τρεις γυναίκες. Πολλά έχουν ειπωθεί γι' αυτή την τραγωδία και πολλές σίγουρα οι ευθύνες των όσων εμπλέκονται στην υπόθεση. Όμως, υπάρχουν πολλά όμως! 

Ποιος φόρτωσε το πρόβλημα αυτό στην Ελλάδα; Είναι η χώρα μας υποχρεωμένη να μαζεύει τους λαθρομετανάστες και να τους κρατά στο έδαφός της; Είναι το λιμενικό σώμα υποχρεωμένο να δέχεται εκατοντάδες λαθρομετανάστες καθημερινά και να φροντίζει για την ασφάλειά τους; Οι άνθρωποι των 700 ευρώ και ίσως πιο κάτω, υποχρεώνονται από τους αλήτες-δωσίλογους πολιτικούς που υπέγραψαν το ΔΟΥΒΛΙΝΟ2, να φροντίζουν καθημερινά, να διασώζουν και να περιθάλπουν τους λαθρομετανάστες. Τσακισμένα ή και σάπια σκαφίδια που τους στοιβάζουν οι Τούρκοι όμως το στίγμα για το έγκλημα φορτώνεται στις πλάτες του λιμενικού σώματος. Πρέπει να διασώζονται πάση θυσία διότι διαφορετικά το στίγμα πέφτει και πάνω στη χώρα μας. 
Κι έτσι οι λιμενικοί των 700 ευρώ θα κηρυχθούν επίορκοι και θα χάσουν τη δουλειά τους! Την δουλειά που τους φόρτωσαν οι εγκληματίες πολιτικοί λακέδες του ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2 που υποχρέωσαν την Ελλάδα να κρατά και να περιθάλπει στο έδαφός της ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες. Χαβούζα ανθρώπινων ψυχών κατάντησαν την Ελλάδα μας οι ίδιοι οι πολιτικοί εγκληματίες που πίνουν την φραπεδιά τους, έχουν το θράσος και λένε "μαζί τα φάγαμε"! Είναι οι ίδιοι που υπέγραψαν, πάλι κατ' εντολή της Ευρρώπης το να γίνει μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα! 
Είναι αυτοί οι εγκληματίες και ηθικοί αυτουργοί του κοριτσιού που κρατά στην αγκαλιά του ο διασώστης. Όπως ηθικός  αυτουργός για το 13χρονο Σέρβο κορίτσι που πνίγηκε στους καπνούς, ήταν ο Βρούτσης, έτσι και για το κορίτσι αυτό που πνίγηκε στο Φαρμακονήσι ηθικοί αυτουργοί είναι οι πολιτικοί μας ταγοί!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου