Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ο ΖΗΚΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΛΑ!

Η παρακάτω ανακοίνωση επισημοποιεί την κάθοδο του Περικλή Ζήκα ως υποψηφίου Δημάρχου ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Χριστίνα Πολυκαλά. Οι πληροφορίες μας λένε ότι τελικά τα βρίσκουν και θα προχωρήσει ο... εκλογικός αρραβώνας. 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χολαργός, 23 Ιανουαρίου 2014
Τη Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε Συνέλευση του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου στα γραφεία του.
Η Συνέλευση ανέδειξε ομόφωνα τον Περικλή Ζήκα, ως επικεφαλής του συνδυασμού του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Επίσης, αποφάσισε τη λειτουργία τεσσάρων νέων ομάδων εργασίας, εκτός των τριών που ήδη λειτουργούν, όπως και τη συνέχιση της διερεύνησης για συνεργασία με τη δημοτική κίνηση της Κοινωνίας Δημοτών καθώς και με  άλλες συλλογικότητες και πολίτες.
Καλούμε κάθε πολίτη και κάθε συλλογικότητα που αντιτίθεται στις μνημονιακές πολιτικές καθώς και στις αντιδημοκρατικές ρυθμίσεις του “Καλλικράτη”, που καταστρέφουν τη ζωή της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να συστρατευτούν μαζί μας στον αγώνα για ανάσχεση αυτών των πολιτικών, για ανατροπή του τοπικού δημοτικού κατεστημένου, για έναν Δήμο με δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών του, για τη συμμετοχή των δημοτών στη λειτουργία του, για ριζικές αλλαγές στην πόλη μας.            
Η Συντονιστική Επιτροπή:
Περικλής Ζήκας, Σία Κανελλοπούλου, Νίκος Καρούσος, Δήμητρα Κούτση, Δημήτρης Μπάκας, Μίλτος Μυλωνάς, Δημήτρης Πλειώνης, Νόρμα Ρισμάουι, Λόλα Σκαλτσά, Χρυσούλα Τσουκαλά, Γιάννης Χαρίτος.
Δικτυακός τόποςhttp://www.dipoxo.gr/

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ .
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ,ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΦΥΓΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .

    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .

    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ.

    ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ Ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !

    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΛΟΙ " ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ", ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ,ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ! !

    ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ,ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ,ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ , ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΧΕΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ;

    ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ "ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ" ,ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ;
    ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΛΟΓΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ;
    ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
    ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ;

    1-2-3-4-5-6-7-17--- 107 -------1117 .
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ .

    ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑΓΕΣ , ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ .

    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας πείτε τί πρόκειται να κάνετε τις προσεχείς 10 μέρες με το υπερωκεάνιο που έχει προσαράξει στην Πίνδου-Βυζαντίου, πριν το κάνει κανας άλλος και ξεφτιλιστείτε όλοι μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή