Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ-ΕΚΠΛΗΞΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΗΧΗΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ!
Είναι ο Κώστας Παταβούκας. Ο πασίγνωστος πρώην μπασκετμπωλίστας και πρώην παίκτης της Εθνικής Ελλάδος, προβάλλεται ως το ...γκανιάν της κεντροαριστεράς στον Χολαργό. Φαίνεται πως το δυνατό όνομα έπεσε την τελευταία στιγμή και όπως όλα δείχνουν συνενώνει όλες τις τάσεις του κεντροαριστερού σχήματος. 
Την αποκάλυψη μάς έκανε ο Μιχάλης Αγγελάκης ο οποίος δείχνει να επικροτεί το όνομα. Πρόκειται για υποψήφιοι που έχει μεγάλη
αναγνωριστιμότητα μπορεί να έχει διείσδυση σε όλα τα κοινωνικά στρώματα ανεξαρτήτως ιδεολογίας και κυρίως έλκει τη νεολαία. 
Την Τρίτη μάλλον θα ξεκαθαρίσει το θέμα της υποψηφιότητας του Κώστα Παταβούκα που μπορούμε να πούμε ότι φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί!  

3 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με νεότερες, εξίσου ασφαλείς πληροφορίες, η κεντροδεξιά απαντά στην κίνηση αυτή της κεντροαριστεράς με τον πρώην Χολαργιώτη, Παναγιώτη Γιαννάκη. Περισσότερες πληροφορίες, αμέσως μετά το τάιμ άουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εξελίξεις σε Χολαργό-Παπάγου είναι καταιγιστικές, αφού οι τελευταίες πληροφορίες από το μέτωπο της κεντροαριστεράς μιλούν τελικά για υποψηφιότητα έκπληξη από τον Σούπερ Γκούφυ, με ακόμη μεγαλύτερο έρεισμα, τόσο στη νεολαία, όσο και στους ηλιθίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Καθαρή Δευτέρα προσγειώνεται στην ταράτσα του Δημαρχείου ο Ξύδερμαν. Θα φοράει ολόσωμη άμπιγιέ εφαρμοστή φόρμα. Τα πατζάκια που περισσεύουν συμπληρώνουν την αεροδυναμική εμφάνιση ...

      Διαγραφή