Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ ΚΛΑΠΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Χ.Α. 

Νέα τροπή παίρνει η δικαστική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής μετά την σημερινή επίκαιρη ερώτηση του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

Αποκαλύφθηκε ότι ο υπουργός του Σαμαρά παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης την ώρα που ανακρίνονταν οι βουλευτές και ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου. Συγκεκριμένα ο βουλευτής Αττικής του κόμματος της Χ.Α. απαίτησε να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Αθανασίου για να αποκαλυφθεί ότι την ώρα της ανάκρισης καλούσε επιμόνως την προϊσταμένη του πρωτοδικείου Τσάμη (που προΐσταται των ανακριτών που διενεργούσαν την ανάκριση!).

Υπό το βάρος των αποκαλύψεων και σε κατάσταση πλήρους αμηχανίας ο Αθανασίου, ομολόγησε πως πράγματι έπαιρνε τηλέφωνο την συγκεκριμένη δικαστικό από το εξωτερικό (!) για να... "ενημερωθεί για την πορεία της ανάκρισης". Λες και η προϊσταμένη του πρωτοδικείου είναι πρακτορείο ειδήσεων!

Αυτή η σκανδαλώδης παραδοχή που έχει καταγραφεί στα πρακτικά της βουλής αλλάζει εξ ολοκλήρου τα δεδομένα της υπόθεσης. Πρόκειται για τεράστια και πρωτοφανή παρανομία, η οποία θα διερευνηθεί δικαστικά και κάθε υπεύθυνος θα κληθεί να λογοδοτήσει.

ΥΓ. Ο υπουργός του Σαμαρά παραδέχθηκε πως η ανακρίτρια Κλάπα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ΔΗΜΑΡ και πως μετατέθηκε στο Εφετείο Αθηνών, όταν η ΔΗΜΑΡ ανέλαβε την διοίκηση του υπουργείου Δικαιοσύνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου