Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ: "ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ"! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
NΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

                ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (ΑΔΜΗΕ)
ΔΙΑΛΥΟΥΝ-ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΔΕΗ
Τώρα να ενώσουμε τις φωνές μας
Είναι χρέος μας να αντισταθούμε στην πώληση του ΑΔΜΗΕ

Θα είναι η αρχή για την διάλυση του Ομίλου ΔΕΗ

Ακολουθεί η πώληση της μικρής ΔΕΗ , δηλαδή , το 30%
της παραγωγής-εμπορίας ρεύματος και στη συνέχεια
το 17% των μετοχών της μητρικής ΔΕΗ.

Κάτω τα χέρια από το Δημόσιο πλούτο της χώρας

Κάτω τα χέρια από τον ΑΔΜΗΕ

Κάτω τα χέρια από τον όμιλο ΔΕΗ

Συναδέλφισσες –Συνάδελφοι

Όλοι πρέπει τώρα να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα

Για συγκέντρωση διαμαρτυρίας
την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014
κα ώρα 15.30 στην Χαλκοκονδύλη 30.

Είναι θέμα τιμής για τους εργαζομένους στον όμιλο ΔΕΗ
   
                                       Οι Σύλλογοι εργαζομένων στον Όμιλο ΔΕΗ   

Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού για δημόσια δίκτυα στρατηγικής σημασίας αποδεικνύονται τόσο σταθερές όσο τα αδρανή υλικά που κατολισθαίνουν στο ορυχείο Μαυροπηγής», τονίζει σε δήλωσή η Τομεάρχης Ενέργειας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτού Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή.
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε αποτελεί τον ενεργειακό πυλώνα ανάπτυξης της Χώρας από το 1950 μέχρι σήμερα. Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της διαθέτει εμπειρία και γνώσεις ικανές να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο παραγωγής της ηλεκτρικής ενέργειας.
Η διορατικότητα των εργοδηγών του λιγνιτωρυχείου της Μαυροπηγής, η οποία βασίστηκε στη γνώση των ειδικών γεωλογικών χαρακτηριστικών της περιοχής έσωσε τους εργαζομένους και ελαχιστοποίησε τις υλικές ζημίες.
Η συγκυβέρνηση των κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί τον κατακερματισμό της ΔΕΗ, το ξεπούλημα της περιουσίας της επιχείρησης, η οποία δημιουργήθηκε από τις θυσίες ολόκληρων γενεών Ελλήνων και την καταδίκη του εξειδικευμένου προσωπικού της στην εργασιακή αβεβαιότητα και στην εφιαλτική ανεργία. Το πρώτο βήμα για την υλοποίηση των ανωτέρων στόχων της κυβερνητικής πολιτικής αποτελεί το νομοσχέδιο για το χάρισμα του ΑΔΜΗΕ σε όποιον βαφτιστεί στρατηγικός επενδυτής από τον κύριο Στουρνάρα.
Το νομοσχέδιο διαψεύδει τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά και τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού του κ. Παπαγεωργίου για διατήρηση των στρατηγικών ενεργειακών δικτύων υπό δημόσιο έλεγχο. Η διολίσθηση της κυβερνητικής αξιοπιστίας είναι τέτοια ώστε να παρέχονται εθνικής σημασίας πληροφορίες για την ενεργειακή δομή των δικτύων μεταφοράς ενέργειας σε οιοδήποτε παρουσιαστεί ως πιθανός επενδυτής.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παλεύουμε για την διάσωση του αυτονόητου για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του δικτύου διανομής του ηλεκτρικού ρεύματος με την τομεάρχη Ενέργειας του κινήματος, Βουλευτή Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή να τεκμηριώνει την ανεδαφικότητα του συγκεκριμένου νομοθετήματος στις σχετικές συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου. Παράλληλα με τον αναπληρωτή γραμματέα συνδικαλιστικού κο Άρη Βατάλη παρακολουθούμε στενά τα τεκταινόμενα στο ορυχείο της Μαυροπηγής αλλά και σε όλο το φάσμα δραστηριοτήτων της ΔΕΗ στο λεκανοπέδιο Δυτ. Μακεδονίας και επιβεβαιώνουμε την δέσμευση μας ότι είμαστε κοντά στους Έλληνες Πολίτες όπου και εάν βρίσκονται.

  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου