Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ: "ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ..." ΒΙΝΤΕΟ!

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή των Λιάγκα-Σκορδά και μίλησε και πάλι για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό...


«Το δια ταύτα είναι το να γραφτούν τελικά τα του σεξουαλικού μου προσανατολισμού που υπήρξε πολυσχεδής και λοιπά», είπε ο ηθοποιός παραπονούμενος για τις ερωτήσεις που του κάνουν οι δημοσιογράφοι στις συνεντεύξεις. Προκάλεσε όμως με τα όοσα είπε στη συνέχεια:
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να υποστηρίξω την επιλογή μου. Δεν έχει νόημα να πεις ψέματα και να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Είσαι υποχρεωμένος όταν κάποιος σε χαρακτηρίζει ανώμαλο να πεις σθεναρά τη θέση σου ότι για μένα ανώμαλος είναι αυτός που δεν αποδέχεται την ελευθερία της επιλογής του ατόμου. Αυτό πρέπει να το υποστηρίξω και για τους άλλους ανθρώπους που πιθανώς είναι θύματα ρατσισμού».

Τι λε ρε μεγάλε; Η ελευθερία της επιλογής σου, όταν είναι ανωμαλία την κρατάς κρυμμένη στον εαυτό σου και δεν την ομολογάς δημοσίως, διότι είναι αρρώστια και ανωμαλία. Με τον ίδιο τρόπο, αύριο-μεθαύριο μπορεί να'ρθει κάποιος και να πει ότι του αρέσει η "κυνοβασία" ή ο "σαδομαζοχισμός", θα το δηλώσει ελεύθερα και οι άλλοι θα το αποδεχτούν σιωπηρά; Και αν δεν αναγνωρίσουν την ελευθερία του θα θεωρηθούν αυτοί ανώμαλοι; Ρε, ομοφυλόφιλος ήταν και ο Χατζηδάκης και ο Τσαρούχης, δεν έβγαιναν όμως να το διαδηλώνουν και να απαιτούν από πάνω να τους αναγνωριστεί το δικαίωμα της ...άλλης επιλογής! 
Άντε να μην πούμε περισότερα.
Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου