Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

"ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ"!

Από το πρωί κυκλοφορεί η φήμη ότι οι υποψήφιοι ή φερόμενοι ως υποψήφιοι Δήμαρχοι προερχόμενοι από του Παπάγου, συνενώνουν τις δυνάμεις τους κατεβάζοντας ενιαίο ψηφοδέλτιο! Και αυτό προκειμένου να πετύχουν να εκλέξουν  με την μεγαλύτερη σιγουριά, δήμαρχο Παπαγιώτη! 
Η φήμη αυτή λοιπόν, έφερε τους Τίγκα, Πολυκαλά, Παρίση και Κουκή να έχουν πραγματοποιήσει μυστική συνάντηση και να έχουν δώσει τα χέρια για τη στήριξη ενιαίου ψηφοδελτίου. Επειδή μάλιστα ο υποψήφιος Δήμαρχος που έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του είναι μόνον ο Τίγκας, οι φήμες αυτές, έφεραν τους Κουκή, Πολυκαλά και Παρίση να ομονοούν στη στήριξη του Τίγκα!

Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να επικοινωνήσουμε με τον Κώστα Τίγκα ο οποίος διέψευσε αμέσως την φήμη, λέγοντας: "Αυτό το σενάριο ανάγεται στα επιστημονικής φαντασίας. Υπάρχουν χίλιοι λόγοι για τους οποίους δεν μπορεί να πραγμοτοποιηθεί αυτό το σενάριο"
Προφανώς, η φήμη αυτή βγήκε μέσα από του Παπάγου και ήδη σήμερα έχει κυκλοφορήσει και μέσα στον Χολαργό. 
Αλλά...άνθρακες ο θησαυρός! 

5 σχόλια:

  1. Μην ξεχάσουν να βάλουν τη "μελετήτρια" που εξήγγειλε μείωση του σ.δ. και του ύψους. Στα ξένα οικόπεδα, βέβαια, όχι στο δικό της. Βρε ουστ ! ΒΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ.
    ΜΑΖΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ,ΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ,ΕΝΑ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    Η ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΕΡΙΑ ΤΕΛΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΝΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.
    Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤ' ΑΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ :

    "ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΤΣΙ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ.ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΕΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΦΥΣΗΜΑ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟ ΟΙΔΗΜΑ"

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ,ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΕ ΟΡΚΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ.
    Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΣΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕ.
    Η ΜΥΣΤΙΚΗ,ΣΥΝΟΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τίτλος Βραχιολίδη:

    "ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ"!

    Επίλογος Βραχιολίδη:

    Προφανώς, η φήμη αυτή βγήκε μέσα από του Παπάγου και ήδη σήμερα έχει κυκλοφορήσει και μέσα στον Χολαργό.
    Αλλά...άνθρακες ο θησαυρός!

    Επιτέλους, βρέθηκε ο άνθρωπος που μπορεί να αναιρέσει τον εαυτό του μέσα στο ίδιο του το κείμενο!
    Πόσες φορές έχουμε πει βρε Μάκη ότι πρώτα τηλεφωνούμε και κάνουμε... ρεπορτάζ και μετά γράφουμε; Τίποτα δεν σου έμεινε πια από τη... Σχολή του πατέρα σου;
    Ο Πολυχρόνης, πέρα από τα γέλια που έβαλε στο τηλέφωνο όταν τον πήρες, δεν σου είπε και ότι με αυτά τα ανέκδοτα μόνο κακό του κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή