Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ...

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΧΕΤΙΚΟ "ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ"! 50 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΕΥΤΕΛΕΣ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ 10ΧΡΟΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΑΡΙΤΟΣ!

Προκαλεί σοκ, ωστόσο η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά θα παρουσιάσει το γεγονός ως επιτυχία της. Μεταμεσονύχτια αναχώρηση του ΥΠΕΞ Ευάγγελου Βενιζέλου στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα στην έδρα του ΝΑΤΟ, ανατρέπει το σκηνικό, μια και ο υπουργός υπέγραψε παρουσία του Μάθιου Νίμιτς σχετικό δεσμευτικό συμφωνητικό με το οποίο η ελληνική κυβέρνηση ανοίγει την πόρτα των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και μάλιστα με το όνομα "Μακεδονία"!!! 
Ωστόσο, η κυβέρνηση παίρνει ως αντάλλαγμα για την ενέργειά της αυτή, δάνειο 50 δις δολάρια απευθείας από τις ΗΠΑ το οποίο θα έχει ευτελές επιτόκιο 1%, με περίοδο χάριτος 10 έτη. Θα αρχίσει δηλαδή η κυβέρνηση να αποπληρώνει το δάνειο μετά από 10 χρόνια.  
Προφανώς και η κυβέρνηση θα παρουσιάσει ως τεράστια επιτυχία της το γεγονός, μια και τα χρήματα θα καταβληθούν άμεσα από τις ΗΠΑ και η κυβέρνηση Σαμαρά θα τα ρίξει στην αγορά και θα πραγματοποιήσει επενδύσεις για να δώσει τεράστια ώθηση στην επιχειρηματικότητα και την ελληνική οικονομία. 
Όταν λοιπόν ο Σαμαράς έλεγε ότι "θα βγούμε στις αγορές" προφανώς και ήξερε τι έλεγε: είχε συμφωνήσει υπογείως με τις ΗΠΑ να ξεπουλήσει στα Σκόπια το όνομα της "Μακεδονίας" για να πάρει το πρωτοφανές δάνειο των 50 δις δολαρίων (αμέσως καταβλητέων και με ευτελές επιτόκιο) και να εμφανιστεί ως σωτήρας της ελληνικής οικονομίας! Και βεβαίως για να ξανακερδίσει τις εκλογές. 
Το ότι ξεπουλιέται το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια δεν τους πολυνοιάζει. Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες, κύκλοι του ΥΠΕΞ αρχίζουν να λένε ότι "ούτως ή άλλως όλος ο πλανήτης ονόμαζε "Μακεδονία" τα Σκόπια. Με την τεράστια ενίσχυση όμως της ελληνικής οικονομίας από τα 50 δις, θα διεισδύσουμε περισσότερο οικονομικά στα Σκόπια και θα τα πάρουμε υπό τον πλήρη έλεγχό μας"

Να επισημάνουμε τέλος ότι η αιφνίδια αυτή εξέλιξη και η μετάβαση Βενιζέλου στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες έχει να κάνει με την σπουδή της Αμερικής να ενισχύσει την δύναμή της στην Ευρώπη μετά την προσάρτηση της Κριμαίας στην Ρωσία. 
Οι εξελίξεις και οι αντιδράσεις που αναμένονται στην Ελλάδα θα είναι ραγδαίες τις αμέσως προσεχείς ημέρες. 

2 σχόλια:

  1. ΕΙΠΑΜΕ .
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δε μασαμε πρωταπριλια σημερα.αντε χρονια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή