Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΣΕ 19.032 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016!

Νομίζετε ότι επί Σύριζα δεν δουλεύει τίποτα και όλα καταρρέουν; Μεγάλο....

λάθος, αφού υπάρχει μία και μόνο δημόσια υπηρεσία που διαρκώς εντείνει τους ρυθμούς δουλειάς της και την αποτελεσματικότητά της.

Ο λόγος για την υπηρεσία που έχει επιφορτιστεί την υπηρεσία που έχει αναλάβει την δημιουργία ψηφοφόρων του Σύριζα, δηλαδή την υπηρεσία που έχει αναλάβει να εφαρμόσει την παράνομη και αντισυνταγματική επανάληψη του νόμου Ραγκούση, που νομοθέτησε ο Σύριζα το 2015.

Σύμφωνα, λοιπόν, με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εν λόγω υπηρεσία, η απόδοση «ιθαγένειας» σε αλλοδαπούς εκτοξεύτηκε. Από 305 που πήραν την «ιθαγένεια» το 2015, φτάσαμε στους… 19.032 το 2016 και η δημιουργία ψηφοφόρων, εις βάρος του Έθνους, συνεχίζεται.

Όπως δήλωσε ο πρώην πολιτευτής του Σύριζα, έμμισθος του Σόρος και υπηρέτης των τουρκικών συμφερόντων (είχε χαρακτηρίσει «τουρκικό πράγμα» την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης), Δημήτρης Χριστόπουλος, «το 2016 είναι ουσιαστικά η πρώτη χρονιά που η μεταρρύθμιση του δικαίου της ιθαγένειας, η οποία ξεκίνησε το 2010 και ολοκληρώθηκε το 2015 άρχισε να αποδίδει καρούς, παρά τα πολλά προβλήματα».

Βεβαίως, τσάμπα χαρτί χαλάνε στην εν λόγω υπηρεσία, αφού ουσιαστικά λειτουργούν βάσει αντισυνταγματικών διατάξεων, προκειμένου να κατασκευάσουν ψηφοφόρους για την αντεθνική αριστερά. Συντόμως, όλες αυτές οι διαδικασίες και οι άδειες θα επανεξεταστούν και θα επανέλθει η νομιμότητα, που προστάζει ότι μονάχα μέσω της καταγωγής ορίζεται ο Ελληνισμός.

www.xryshaygh.com (τίτλος: τροποποιημένος από εμάς)

1 σχόλιο:

  1. Να ένας ακόμα λόγος που θέλουν κρέμασμα όλοι οι προδότες από όπου κι'αν προέρχονται, αλλά κυρίως οι ΣφΥΡΙΖΑίοι!!!
    Κρεμάλα στις πατσαβούρες του ΣφΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή