Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΨΑΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ"!

Γίναμε δέκτες διαμαρτυριών από κατοίκους και περαστικούς από την οδό Φανερωμένης και συγκεκριμένα από το υψος του σταδίου "Μαρσώ". Εκεί μάλιστα γυμνάζονται καθημερινά δεκάδες-εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες. Οι διαμαρτυρίες αφορούν στους επαγγελματίες πωλητές με...

ψαράδικα που, μετά τη λαϊκή αγορά (κάθε Δευτέρα) πετάνε τον πάγο στον δρόμο, με ό,τι υπολείμματα ψαριών έχουν μείνει μέσα σε αυτόν. Με δεδομένο ότι ο πάγος έχει ήδη...ρουφήξει τις μυρωδιές από τα ψάρια, αυτές διαχέονται στο περιβάλλον με αποτέλεσμα μέχρι να λιώσει ο πάγος (αφήνεται ανέπαφος στο σημείο), επί δύο μέρες βρωμοκοπάει...ψοφίμι η περιοχή! 
Ως μοναδικός Συμπαραστάτης του Δημότη που είναι η εφημερίδα μας, παρακαλούμε τη Δημοτική Αρχή να μεριμνήσει άμεσα για το σοβαρό αυτό θέμα και να πει στους ψαράδες είτε να παίρνουν μαζί τους τον πάγο και να... τον αδειάζουν στη δική τους γειτονιά είτε να τον μαζεύει το συνεργείο καθαρισμού του Δήμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου