Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΩΡΡΑ! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΙΧΝΗ

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του διαδικτυακού παραληρημματικού μανιφέστου...

των 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα αναζητούν τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής. Ψάχνουν τα «αποτυπώματα» του κόμβου μετάδοσης, αποστολής και του παραλήπτη προκειμένου να εντοπίσουν έστω και ένα στίγμα του χώρου παρουσίας του αναζητούμενου ζευγαριού, με τα πρώτα αποτελέσματα να αναμένονται σήμερα.
Οι αρμόδιοι αστυνομικοί έχουν ενδείξεις ότι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του Βαία, μπορεί να έφυγαν ακτοπλοϊκώς από Πάτρα για Ιταλία, χωρίς όμως να αποκλείουν το ενδεχόμενο να κρύβεται στην χώρα μας όπως ο ίδιος επικαλείται. Σε περίπτωση που έχει διαφύγει σε γειτονική χώρα, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως μπορεί να επιχειρήσει να διαφύγει σε κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής, πριν εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, βρισκόταν η σύζυγός του η οποία όταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γινόταν κανονικά και δεν θα έπαιρνε αναβολή, έφυγε τρέχοντας, ενδεχομένως για να ενημερώσει τον σύζυγό της και να οργανώσουν την φυγή τους.

Από μία πρώτη έρευνα στις αεροπορικές εταιρείες δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιήσει τις εναέριες μεταφορές για την διαφυγή του και αναζητούν στοιχεία για τον εντοπισμό του από τα στίγματα των τηλεφωνικών και διαδικτυακών του επικοινωνιών. Στο μεταξύ, το Σάββατο έγιναν έρευνες στις οικίες των τεσσάρων παιδιών του καταζητούμενου σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και Μεσόγεια. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν επίσης ότι το «επίσημο» τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα αλλά και της συζύγου του έκλεισαν από το μεσημέρι της Παρασκευής λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης.
scoops.gr

1 σχόλιο:

  1. Είναι γατούλης ο κοντός, αλλά θα τον πιάσουν γιατί παραμένει στην Ελλάδα λόγω του γεγονότος ότι δεν έχει ούτε ευρώ για να την κοπανήσει.Μπορεί να έχει ληγμένα δηνάρια, αλλά από ευρώ είναι άδειος. Πάντως, "όλα τα λεφτά" θα είναι την ώρα της σύλληψής του, όταν θα επικαλείται τις δυνάμεις του Διός για να κατακεραυνώσει τους εχθρούς του και αργότερα, όταν θα τον φωτογραφίζουν με εκείνη την άσπρη μπλούζα με τα μανίκια που δένουν ανάποδα.
    Α ρε Σώρρα, λίγο ήθελες να είσαι Σώρρος(Sorros) και να μην μπορεί να σε "ακουμπήσει" κανένας "κερατάς"!!
    Πάντως οκτώ χρόνια είναι μόνο, θα δεις, θα "περάσουν" γρήγορα, εν το μεταξύ τα "ομόλογα" θα αυγατίζουν και όταν αποφυλακιστείς θα είσαι πλουσιότερος απ'ότι ήσουν όταν θα σε μπουζουριάσουν. Και μόνο τα "μεροκάματα" της φυλακής να βάλεις, θα φτάσουν για ένα νέο ξεκίνημα, τι θα ξοδεύεις άλλωστε εκεί μέσα; Μάσες ξάπλες όλα πληρωμένα τα της "διαμονής"...τυχεράκια!!!
    Άσε που και οι συγκρατούμενοί σου κορόϊδα είναι για να είναι "μαντρωμένοι" και αυτοί, οπότε δεν θα πλήξεις καθόλου, θα έχεις πελάτες....ουουου!
    Απεριόριστο το πεδίο με τα "πελατάκια" από το..."Ϊδρυμα"!!!
    [Ροζ Πάνθηρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή