Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΘΡΗΣΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΣΧΑ...

Γράφει αναγνώστης μας: Οι Νεοταξιτες θέλουν να κάνουν παρεμβάσεις στο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Σύνταγμά μας. Γιατί άραγε? Ας μην ξεχνάμε ότι όλο το ΔΡΑΜΑ που ζούμε έχει σχέση με την ατελείωτη ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ μας από την Μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα...


Το ΠΡΟΟΙΜΙΟ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, εις το «Ὄνομα τῆς Ἁγίας καὶ Ὁμοουσίου καὶ Ἀδιαιρέτου Τριάδος» ειναι ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ. Τό προοίμιο αυτο υφίσταται και για Ιστορικούς λογους αλλα και διοτι με προσφατη Ευρωπαική καταμέτρηση 97% των Ελλήνων ειναι Ορθόδοξοι οποτε σε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ χώρα -εκτός αν ειμαστε σε ΧΟΥΝΤΑ-η θρησκευτικότης των κατοίκων πρέπει να γίνεται σεβαστή .
Επί πλέον το Προοίμιο κατοχυρώνει στο Σύνταγμά μας την εργασία ,συντάξεις,προστασία οικογένειας,Εθνους και οχι την ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΥΠΕΡΔΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ονομάζει το Προοίμιο ο Αρεοπαγίτης Νικόπουλος.
http://thriskeftika.blogspot.gr/2011/02/blog-post_7609.html
Αντίστοιχο με το ΠΡΟΟΙΜΙΟ μας,είναι το πρώτο άρθρο του Αμερικανικού Συντάγματος (FIRST AMENDMENT)το οποίο και αυτό είναι ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ. 
Ωστόσο διαβάζουμε στη  εφημερίδα "Στύλος Ορθοδοξίας" : Στά μουλωχτά ἡ κυβέρνηση τοῦ ἄθεου πρωθυπουργοῦ Ἀλ. Τσίπρα, ἑτοιμάζεται νά μετατρέψει την χριστιανική πατρίδα μας σέ χώρα πολυπολιτισμική καί ἄθρησκη

Ἕλληνες ξεσηκωθεῖτε, καταργοῦν τά ἱερά καί ὅσια τῆς φυλῆς μας

Ἡ Ἱεραρχία τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος τί κάνει; Θά χτυπήσει τίς καμπάνες γιά νά συνεγείρει τό ποίμνιο;

3 σχόλια:

  1. Ένα τσογλάνι είναι και αυτός και, η συμμορία του!
    Θα βρει το "τέλος" που του αξίζει και θα είμαστε εκεί όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, για να το..."απολαύσουμε"!!!
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πέσει η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!! Να τελειώνουμε με τους πεθαμένους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΒΕΙ Κ@ΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΧΕΡΙ 'Η' ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή