Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΣΥΔΩΤΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: "ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΗΣ"! ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ FINAL4 ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ! ΜΟΝΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!

Τη μεγαλύτερη απειλή για την Ευρώπη και όχι μόνο αποτελεί ο Ερντογάν! Απειλεί ευθέως όλους τους Ευρωπαίους ότι δεν θα κοιμούνται ήσυχοι την ...

ώρα που οι τρομοκράτες χτυπούν και πάλι στην Ευρώπη. Δεν σκέφτοναι καν ότι πίσω από τους τρομοκράτες-τζιχαντιστές μπορεί να είναι ο ίδιος ο ...σουλτάνος που θέλει να εγκαθιδρύσει τη νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία; Και δεν τολμά κανείς να του επιβάλλει ποινές; Σε λίγες μέρες γίνεται το Final4 στην Τουρκία και δεν του το παίρνουν! Μόνο στη Ρωσία ήξεραν να την απομακρύνουν από τους Ολυμπιακούς αγώνες.
Το σχετικό ρεπορτάζ είναι από το zougla.gr
Νέα πρόκληση από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αυτήν τη φορά προειδοποίησε πως οι Ευρωπαίοι σε όλον τον κόσμο δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν με ασφάλεια στους δρόμους, αν συνεχίσουν να συμπεριφέρονται έτσι.

«Αν η Ευρώπη συνεχίσει έτσι, κανένας Ευρωπαίος, σε κανένα σημείο της Γης, δεν θα μπορεί να περπατά με ασφάλεια στους δρόμους. Εμείς, ως Τουρκία, καλούμε την Ευρώπη να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία» τόνισε ο Ερντογάν σε εκδήλωση για δημοσιογράφους στην Άγκυρα, όπως αναφέρει το Reuters.

Η συμφωνία της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ανακοπή της μεγαλύτερης ροής προσφύγων από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο βρίσκεται κοντά σε κατάρρευση, δήλωσε στο πρακτορείο Bloomberg ο Τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Φιλοξενώντας περίπου τρία εκατ. πρόσφυγες και ανακόπτοντας τη μετανάστευσή τους στην Ευρώπη, η Τουρκία έχει σώσει την Ευρωπαϊκή Ένωση από μια «ρατσιστική» αντίδραση που απειλεί τον δημοκρατικό χαρακτήρα της Ε.Ε., επεσήμανε ο Ομέρ Τσελίκ σε συνέντευξή του χθες στην Άγκυρα.

Χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία «μονόπλευρη», είπε ότι η Τουρκία δεν έχει καμία υποχρέωση να«Αν η Ευρώπη συνεχίσει έτσι, κανένας Ευρωπαίος, σε κανένα σημείο της Γης, δεν θα μπορεί να περπατά με ασφάλεια στους δρόμους» συνεχίσει να την εφαρμόζει, προσθέτοντας ότι η δέσμευση της χώρας του να εξακολουθήσει να επιδιώκει την ένταξη στην Ε.Ε. είναι αδιαπραγμάτευτη.

«Δεν θα εγκαταλείψουμε αυτούς τους ανθρώπους στον θάνατο, αλλά μια συμφωνία έχει δύο πλευρές και εάν η μία πλευρά δεν συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις της, τότε δεν θα το κάνει ούτε η άλλη» δήλωσε ο Τσελίκ. «Εάν η συμφωνία για το προσφυγικό καταρρεύσει, αυτό που προβλέπουμε είναι ξεκάθαρο: δεν θα συνεργαστούμε με κανέναν μηχανισμό που λειτουργεί εκ μέρους της Ε.Ε.» πρόσθεσε.

2 σχόλια:

  1. Σώπαααα! Τρομοκράτης ο Ρετζέπ;;;
    "Καλός τούρκος είναι ο νεκρός τούρκος...!"
    Ίσως η ΙΣΤΟΡΙΑ να επιφυλάσσει στην δική μας γενιά των ΕΛΛΗΝΩΝ, να δώσουμε σε αυτόν τον υπερφίαλο φαφλατά ένα "γερό μάθημα..."!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πάει να "προσευχηθεί" στην Αγιά Σοφιά την Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και να τσιρίξει το αλαου ακμπάρ;;;
    Του εύχομαι να αποκολληθεί ένας από τους πολυέλαιους και να πέσει απάνω του να τον λιώσει τον βέβηλο...!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή