Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΕΙ 35.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΦΤΗΣ! ΖΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΙΛΙΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑΪ!!!

Την πρόταση να συμπεριληφθεί στο Σύνταγμα της Ελλάδας ο...

δημοσιονομικός κόφτης – δηλαδή αιώνια λιτότητα και τέλος σε κάθε δυνατότητα άσκησης κοινωνικής πολιτικής – ζήτησε μιλώντας στο Ρ/Σ Real ο "αριστερός" και πάμπλουτος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το απολειφάδι της πολιτικής στην αποικία Ελλάδα, Δημήτρης Παπαδημούλης. «Είμαι υπέρ της ιδέας, στη συζητούμενη αναθεώρηση του συντάγματος να μπει ακόμη και δημοσιονομικός κόφτης» ανέφερε το...
κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Ν.Χατζηνικολάου. Ακούστε εδώ το ηχητικό
Κι ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος κι ωραίος...
Αθανασία Πέτσα
Ε, βέβαια! Τι θα πρότεινε για το αναθεωρημένο Σύνταγμα; Να έχουν ποινικές ευθύνες όσοι αθετούν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις; Να διώκονται όσοι με την πολιτική που εφαρμόζουν ζημιώνουν το ελληνικό δημόσιο και φτωχοποιούν τον λαό; Όχι, όχι, όχι! Αυτά είναι λαϊκισμός! Υπεύθυνη πολιτική είναι να κουκουλώνουμε τις ευθύνες των κυβερνώντων και να την πληρώνει πάντα ο κοσμάκης!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/03/35000_23.html (τίτλος: τροποποιημένος)

2 σχόλια:

  1. Οι Νεοταξιτες θέλουν να κάνουν παρεμβάσεις στο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Σύνταγμά μας.Γιατί άραγε?
    Ας μην ξεχνάμε ότι όλο το ΔΡΑΜΑ που ζούμε έχει σχέση με την ατελείωτη ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ μας από την Μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα
    Το ΠΡΟΟΙΜΙΟ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, εις το «Ὄνομα τῆς Ἁγίας καὶ Ὁμοουσίου καὶ Ἀδιαιρέτου Τριάδος» ειναι ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ. Τό προοίμιο αυτο υφίσταται και για Ιστορικούς λογους αλλα και διοτι με προσφατη Ευρωπαική καταμέτρηση 97% των Ελλήνων ειναι Ορθόδοξοι οποτε σε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ χώρα -εκτός αν ειμαστε σε ΧΟΥΝΤΑ-η θρησκευτικότης των κατοίκων πρέπει να γίνεται σεβαστή .
    Επί πλέον το Προοίμιο κατοχυρώνει στο Σύνταγμά μας την εργασία ,συντάξεις,προστασία οικογένειας,Εθνους και οχι την ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
    ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΥΠΕΡΔΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ονομάζει το Προοίμιο ο Αρεοπαγίτης Νικόπουλος.
    http://thriskeftika.blogspot.gr/2011/02/blog-post_7609.html
    Αντίστοιχο με το ΠΡΟΟΙΜΙΟ μας,είναι το πρώτο άρθρο του Αμερικανικού Συντάγματος (FIRST AMENDMENT)το οποίο και αυτό είναι ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω ετοιμάζονται να καταργήσουν το Σύνταγμα μας το οποίο έχουν λυσαξει να το παραβιαζουν
    ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΘΕΟΙ(ΕΛΙΑΜΕΠ,ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ), ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ
    1. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΗΘΙΚΗ Η΄ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
    2.Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ....ΤΕΜΕΝΟΣ..ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ..ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ...)ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!
    ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,Η ΑΠΑΛΕΙΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΥΛΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ,ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!.
    ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ "ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ"!!!!!!!!ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή