Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! "ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ! ΛΙΓΟ Ή ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ...ΜΠΑΜ"! Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...

Η αποκάλυψη η οποία μας έγινε είναι συγκλονιστική! Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά για κάτι που ήδη το ζει η Ευρώπη. Ο Ερντογάν μόλις απειλεί την Ευρώπη, οι τζιχαντιστές χτυπάνε με τρομοκρατικά χτυπήματα! Ποιος κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του; Όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες μπορεί να κάνουν τα στραβά μάτια και να ...

χαϊδεύουν τον Ερντογάν, ωστόσο, αν ο ίδιος δεν είναι αυτός που κινεί τα νήματα των επιθέσεων σε βάρος των ευρωπαϊκών χωρών, είναι αυτός που χαϊδεύει τους ισλαμιστές τρομοκράτες. 
Όταν ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε τα σύνορα της χώρας για την υποδοχή των λαθρομεταναστών, ο Ερντογάν έστελνε με το τσουβάλι εκατομμύρια λάθρους μέσα στους οποίους υπήρχαν και τζιχαντιστές. Πώς λοιπόν θα κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε; Ο Ερντογάν θέλει να κυριαρχήσει σε όλη την Ευρώπη και ως μέγας Οθωμανός Σουλτάνος επιδιώκει να ανασυστήσει τη νέα μεγάλη Οθωμανική Αυτοκρατορία. Γι' αυτό κάνει το δημοψήφισμα στη χώρα του. Είτε πάρει αυτό που θέλει στις 16 Απριλίου είτε όχι, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα χτυπήσει τη χώρα μας. Πολύ πιθανό πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο να κάνει απόβαση σε ένα ή δύο νησιά. Αυτό πάντως που θα κάνει είναι να χρησιμοποιήσει τους εδώ τζιχαντιστές οι οποίοι είναι οπλισμένοι (υπολογίζεται ότι 2.000 τζιχαντιστές-φανατικοί ισλαμιστές είναι βαριά οπλισμένοι). 
Με την εγκληματική πολιτική Τσίπρα όλα είναι πιθανά να συμβούν., Τα χειρότερα είναι μπροστά μας!

1 σχόλιο:

  1. ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή