Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΛΙΛΑ: ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ! ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Δεν σταματάει να προκαλεί ο Άντι Λίλα. Μετά την χειρονομία του άσου...


του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς της Εθνικής Αλβανίας κόντρα σε αυτή της Σερβίας (15/10/2014), σχηματίζοντας τη σημαία της μεγάλης Αλβανίας, αλλά και με τον πανηγυρισμό του στο «Γ. Καραϊσκάκης» (26/09/2015) που «έφτιαξε» τον αετό της μεγάλης Αλβανίας, ο Λίλα προκαλεί ξανά με τα λεγόμενά του. 

Συγκεκριμένα, ο Αλβανός χαφ που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, δέχτηκε επίσκεψη στο ξενοδοχείο από ακραίο Ιμάμη παρέα με τον συμπαίκτη του Αρμάντο Σαντίκου. Οι τρεις τους συνομίλησαν για περίπου δεκαεπτά λεπτά, με την συζήτηση να γίνεται live στο facebook. 
<iframe src="https://embed.reembed.com/www.sport-fm.gr/31f7CD3yP0qy3DuYuq1ck2wo" allowfullscreen frameborder="0" width="560" height="345"></iframe>
Ο Άντι Λίλα ρωτάει πόσα άτομα τους παρακολουθούν μέσω του facebook και χαιρετάει με ισλαμικό ασπασμό. Στη συνέχεια, ακολουθεί ένα παραλήρημα άνευ προηγουμένου. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ αρχικά κοροϊδεύει τους συχνούς αγιασμούς που γίνονται στην ομάδα, αναφέροντας συγκεκριμένα πως «έκανα πίσω για να μην πέσει πάνω μου ούτε μια σταγόνα νερού». Στη συνέχεια, χλευάζει τους ιερείς και τον Μητροπολίτη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν του φίλησα το χέρι αλλά το άρπαξα και το έσφιξα». 

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει και στον προπονητή του ΠΑΣ, αναφέροντας πως όταν η ομάδα ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη και το ματς με τον ΠΑΟΚ, θέλησε να κατευθύνει το λεωφορείο προς την Βέροια ώστε να προσκυνήσουν σε ένα μοναστήρι, με τους παίκτες να ταλαιπωρούνται αφάνταστα. «Παρότι είχε χιόνια στη Βέροια και οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές, ο προπονητής ήθελε να πάμε σε ένα μοναστήρι. Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε πολύ. Όταν είδαμε τους εαυτούς μας στην κορυφή του βουνού, αναρωτηθήκαμε τι κάνουμε εδώ. Οι περισσότεροι παίκτες δεν ήθελαν να κάνουμε κάτι τέτοιο, είχαμε Αργεντινούς και Βραζιλιάνους που δεν είναι Χριστιανοί και δεν πάνε στην εκκλησία». 

Στο... παραλήρημά του, ο Λίλα αναφέρεται επίσης σε έναν Σεναγελέζο συμπαίκτη του στον ΠΑΣ (σσ. τον Πολ Κεϊτά) με τον οποία είχαν φτιάξει μια «ομάδα προσευχής». Ο δεύτερος, μάλιστα, σε μία προπόνηση, στην οποία είχε προηγηθεί αγιασμός, σημάδευε με τη μπάλα τον ιερωμένο που είχε μείνει για να τους δει. 

Στα Γιάννινα και στον ΠΑΣ υπάρχει ήδη μεγάλη αγανάκτηση αλλά και εκνευρισμός για τον Λίλα που δεν δείχνει να συμμορφώνεται αλλά συνεχίζει να προκαλεί δημόσια. Διότι δεν είναι ότι εκφράζει απλά τη γνώμη του και τα πιστεύω του, αλλά ειρωνεύεται και χλευάζει τον Χριστιανισμό. Μάλιστα, και τα Μέσα της Αλβανίας κάνουν λόγο για σκάνδαλο και ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας και ζητάνε την παραδειγματική τιμωρία του Άντι Λίλα αλλά και του Αρμάντο Σαντίκου από τον τεχνικό της Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάζι.

2 σχόλια:

  1. ``αλλού τρώει, αλλού πίνει και αλλού πάει και τον...δίνει(τον κώλο του)!!!΄΄
    Τράβα στην πατρίδα σου κωλοαλβανέ φλώρε!
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουρκαλβανός είναι ο φλώρος και έτσι και τολμήσει ο ψυχάκιας ο Ερντογάν και κτυπήσει Ελλάδα θα πληρώσουν και οι μούλοι οι Αλβανοί τον "λογαριασμό" και θα δουν και αυτοί που είναι η κωλοτρυπίδα τους...Αντε που έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο, μιλούν όλοι μιλούν και οι κώλοι τα αλμπάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή