Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΑΣΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ"!

Η δήλωση-βόμβα έγινε προ ημερών από τον Παναγιώτη Γάλλο, πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χολαργού, κατά τη διάρκεια τιμής των διατελεσάντων προέδρων ΔΣ Χολαργού και Παπάγου από τη Δημοτική Αρχή. 
Ο Παναγιώτης Γάλλος υπήρξε λάβρος. Ουσιαστικά κατήγγειλε τη Δημοτική Αρχή ...

η οποία δέχεται να βάζει κάτω από τον στρατάρχη Παπάγο τον μέγιστο Περικλή, τον δημιουργό της Δημοκρατίας και έτσι να ονομάζεται ο Δήμος "Παπάγου-Χολαργού", αντί να λέγεται, όπως είναι και το ορθότερο Δήμος Χολαργού-Παπάγου"! Μάλιστα τη μεγαλύτερη ευθύνη την έριξε στην πλευρά του Χολαργού και τους εκ Χολαργού καταγόμενους δημοτικούς παράγοντες οι οποίοι ανέχθηκαν ή δέχθηκαν να ονομάζεται ο Δήμος "Παπάγου-Χολαργού". "Είναι ντροπή" , είπε ο κ. Γάλλος. 
Ποιος μπορεί να πει ότι έχει άδικο; Ο Χολαργός είναι αρχαίος Δήμος και ο Περικλής, ο γεννήτορας του δημοκρατικού πολιτεύματος, αυτός που είναι πασίγνωστος στα πέρατα της γης, εμείς εδώ, τον θέτουμε κάτω από τον στρατάρχη Παπάγο! Είναι ή δεν είναι όνειδος; Ποια είναι τα μεγέθη των δύο ανδρών; Ποιος γνωρίζει εκτός Ελλάδος τον στρατάρχη Παπάγο; Και σε ποιο επίπεδο τελικά μπορεί να συγκριθεί ο Παπάγος με τον Περικλή;

19 σχόλια:

  1. Ρε εδώ ο κόσμος πεινάει ρεεε και σεις ασχολείστε με τον Περικλή και τον Παπάγο ; Στ αρχίδια μας και οι δύο ρεεεε !! Πεινάμε ρεεεε άνεργοι είμαστε ρεεε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν μέρη έχεις τα δίκια σου φίλε 1:03μ.μ, αλλά και η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι συζητήσιμη και μάλιστα είναι θέμα που έπρεπε να έχει τεθεί εξαρχής αμέσως μετά την ενοποίηση των δύο δήμων, για το πιο όνομα έπρεπε να είναι πρώτο ιστορικά. Δυστυχώς ο Κος Νικολάου(έτσι έχει ακουστεί)"διαπραγματεύτηκε" το όνομα, όταν το 2010 προσπαθούσε να προσεταιριστεί τον...τέλος πάντων,κο Ξύδη!
    Συμφωνώ με τον πρώην πρόεδρο, το σωστό όνομα του δήμου πρέπει να είναι Χολαργός-Παπάγος, για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως πέραν αυτών που αναφέρει, γιατί η περιοχή του Παπάγου υπήρξε και κοινότητα μέσα στον Χολαργό και άνηκε εκεί διοικητικά κατά το παρελθόν, γιατί ο Χολαργός είναι αρχαιότερος δήμος, είναι πολυπληθέστερος σε κατοίκους από τον Παπάγο, είναι και μεγαλύτερος σε έκταση τ.χ. κλπ κλπ. και για πολλούς ακόμα λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη τσακώνεστε!Η σειρά,όπως προβλέπει ο " Καλλικράτης " είναι αλφαβητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια ε; Και τότε φίλε μου 10:13μ.μ, μπορείς να μου εξηγήσεις, ή μάλλον να μου αιτιολογήσεις για τους παρακάτω Δήμους γιατί ΔΕΝ ισχύει ο..."Καλλικράτης";
      Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης
      Ραφήνας-Πικερμίου
      Σπάτων-Αρτέμιδος
      Μάνδρας-Ειδυλλίας
      Κερατσινίου-Δραπετσώνας
      Τροιζήνας-Μεθάνων
      Κορδελιού-Ευόσμου

      Αν θέλεις απαντάς...

      Διαγραφή
  4. Όταν υπάρχουν ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ σαν και αυτόν που βρίζει τον Περικλή και τον Παπάγο η χώρα θα εξαφανιστεί από τον χάρτη . ΛΑΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι κατσαπλιάδες βρομο κομμουνιστές μισούν την Ελλάδα και τον Αλέξανδρο Παπάγο γιατί στον Γράμο και στο Βίτσι κράτησε την Ελλάδα όρθια και δεν τους άφησε να την πουλήσουν στους Βούλγαρους Κομητατζήδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν είμαι άνεργος και δεν έχω μία γράφω στ αρχίδια μου και τον Παπάγο και τον Περικλή. Ας μου δώσουν δουλειά και θα τους προσκυνάω νύχτα μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ο φίλος σου ο Τσίπρας σε έχει γράψει κανονικά στα δικά του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον είσαι διορισμένος στο δημόσιο για να μιλάς έτσι φιλαράκι. Τον Τσίπρα τον έχω χεσμένο κι αυτόν και την κωλοφάρα του. Αλλά εσένα σε κόβω πολύ βολεμένο για να κόπτεσαι τόσο για Περικλή και Παπάγο. Λυμένα ταχεις τα οικονομικά αφού κονομάς τον μισθουλάκο οποτε χέστηκες για τους άνεργους πογ τους βρίζεις κιόλας. Όταν βγεί ο Μητσοτάκης και πετάξει όλους τους αργόμισθους και χαραμοφάηδες να δω αν θα γελάς και θα βρίζεις τότε άχρηστε.

      Διαγραφή
    2. Όλοι μας, χεσμένο τον έχουμε τον Τσίπρα, το συνεταιράκι του τον Καμμένο και όλους τους νεοαριστερούς απροσάρμοστους και μεταλλαγμένους.
      Και βέβαια αν είσαι άνεργος καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου και την αγωνία σου για το μέλλον σου.
      Εδώ αγανακτούμε εμείς, που ακόμη έχουμε και μία απασχόληση με αμοιβή, με τους αλητήριους που υποτίθεται ό,τι μας κυβερνούν...τρομάρα τους!

      Διαγραφή
  8. Δεν υπάρχει χειρότερη φάρα στον τόπο μας από τους κομμουνιστές . Αυτό να το χωνέψουν όλοι . Καθάρματα του κερατά και κλεφταράδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι κομμουνιστές μας ληστεύουν κάθε μέρα με νέους φόρους . Η ΔΕΗ είναι ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ και με τους εξωφρενικούς λογαριασμούς διαλύει εκατοντάδες Ελληνικές Οικογένειες . Δεν υπάρχει Ελπίδα σε αυτή την χώρα . Θα μας τσακίσουν οι κατσαπλιάδες βρομο κομμουνιστές . ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ . ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και το Ξεφτιλισμένο Τιμημένο ΚΚΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΕΣΜΕΝΟ το έχουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Γάλλο ο Στρατάρχης Παπάγος έσωσε την Ελλάδα από την κομμουνιστική ολική καταστροφή και είμαστε σήμερα ελεύθεροι και όχι Λαϊκή Φασιστική Δημοκρατία Βορείου Κορέα . Μην το ξεχνάς αυτό . Οι κομμουνιστές ήθελαν να χαρίσουν την Βόρειο Ελλάδα στους Βούλγαρους [5η Ολομέλεια του ΚΚΕ ] . Εφιάλτης , Πήλιος Γούσης και ΚΚΕ λεηλάτησαν την Ελλάδα όσο κανένας άλλος . Γι αυτό και όλοι αυτοί μισούν τον Παπάγο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κομμουνισταράς Λαζαρίδης τι λέει για όλα αυτά ; Είναι οι κομμουνιστές ανθέλληνες και προδότες ναι η όχι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι άσχημο πράγμα σήμερα να είσαι κομμουνιστής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ . ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή