Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: "ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ...ΜΠΛΟΥΜ ΤΟΥ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ, ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΑΝ ΚΡΕΑΤΑ ΣΕ ΒΙΤΡΙΝΕΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης σχολίασε τις δηλώσεις του Γερούν Νταϊσελμπλουμ για τις «γυναίκες και τα ποτά» :

" Φαίνεται ότι στοίχισε πολύ το εκλογικό … μπλουμ» στον Ντάϊσελ-μπλουμ και «χάνει λάδια» : Θα ξέχασε μάλλον ότι είναι επί χρόνια....

υπουργός Οικονομικών μιας χώρας όπου ημίγυμνες γυναίκες εκτίθενται σαν να είναι κρέατα στις διαβόητες βιτρίνες-ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ του Αμστερνταμ όπου κάθε
«στάση» διαφημίζεται ότι κοστίζει «μόνο 50 ευρώ» (αφορολόγητα, κ. υπουργέ Οικονομικών της Ολλανδίας; ) ενώ από το 1976 τα «ελαφρά(;;) ναρκωτικά» κυκλοφορούν ελεύθερα μέσω των διαβόητων «coffee shops». Μάλιστα η ιστοσελίδα του υπουργείου του Νταϊσελμπλουμ αναφέρει (επί λέξει) ότι «ένα coffee shop μπορεί να πωλεί κάνναβη, όχι όμως και αλκοόλ »(!), κάτι που προφανώς εξηγεί και την έκρηξη τού «μπλουμ-Νταϊσελμπλουμ» κατά των ποτών. Και μια ακόμη λεπτομέρεια : στο Ολλανδικό Κοινοβούλιο ψηφίστηκε πριν 1 μήνα (στις 20.2.2017) και η πλήρης αποποινικοποίηση της καλλιέργειας μαριχουάνας η οποία είναι πλέον 100% νόμιμη και –προφανώς – άκρως επωφελής , σύμφωνα με τον αποτυχόντα κύριο «μπλουμ-Νταϊσελμπλουμ», αφού την οικονομία των κρατών βλάπτουν «οι γυναίκες και τα ποτά…".

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο ρε Κωστή, μπράβο!
    Δώστε τον αγώνα για την Ελλάδα και να είσαι σίγουρος ότι θα μπείτε στην βουλή αυτή την φορά και μάλιστα με αξιόλογο ποσοστό!!
    Οι ψηφοφόροι έχουν εκτιμήσει το πατριωτικό κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ, και έχουν μετανιώσει για τις λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή