Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΓΝΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ! ΡΕΕ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ: "ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ"! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ..."ΣΦΑΓΕΑ"

Πού ζούμε ρε; Να βγάλουν γενναίο ή αδικημένο τον Καραμανλή; Μπορεί, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου για αθώωση όλων των εμπλεκόμενων στην υπόθεση του Βατοπεδίου να αποδείχθηκε απάτη σε βάρος της τότε κυβέρνησης Καραμανλή προκειμένου να πέσει και να έρθει στην κυβέρνηση ο ΑΘΛΙΟΣ Παπανδρέου, ωστόσο ο Καραμανλής...



δεν είναι αυτός που ψήφισε "Ναι σε όλα" στα Μνημόνια; Αυτ΄πος δεν χαντάκωσε τον κοσμάκη με απολύσεις (κλείσιμο ΕΡΤ κ.λ.π.) και σφαγιασμό στους μισθούς και τις συντάξεις; Δείτε το βίντεο να ξαναθυμηθείτε την αθλιότητα Καραμανλή. 

Το παρακάτω ρεπορτάζ για την αθώωση των εμπλεκόμενων στην υπόθεση Βατοπεδίου από το news.com:
Αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, ανάμεσά τους και ο ηγούμενος Εφραίμ.
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μετά από δύο χρόνια ακροαματικής διαδικασίας κατέληξε πως δεν στοιχειοθετήθηκαν τα αδικήματα της φυσικής ή ηθικής αυτουργίας σε κακουργηματική απιστία και ψευδείς βεβαιώσεις που κατά περίπτωση αποδόθηκαν στους 13 εμπλεκομενους για την ανταλλαγή της Λίμνης Βιστωνίδας και των παραλιμνίων εκτάσεων της με ακίνητα του Δημοσιου.

Το δικαστήριο στο σκεπτικό του επεσήμανε ότι οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν "λόγω ελλείψεως κυριως του υποκειμενικού στοιχειου του δόλου στο πρόσωπό τους και σε λίγες περιπτώσεις λόγω έλλειψης στοιχεων της αντικειμενικής υποστάσεως των αδικημάτων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου