Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ "ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ", Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΛΕΞΕΩΣ "ΟΜΟΦΟΒΙΑ"!!!

Πέθανε ο ψυχολόγος (εβραίος--->George Weinberg) που επινόησε τον όρο ομοφοβία.
Γιά να δείτε ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από την επιβολή και...

προώθηση της "ομοφυλοφιλίας" και όλων των διεστραμμένων ανωμαλιών κ.α. σε όλο τον κόσμο! 

Ο Τζορτζ Γουάινμπεργκ (George Weinberg) γεννήθηκε και πέθανε στο Μανχάταν.

Νέα Υόρκη
Απεβίωσε από καρκίνο, σε ηλικία των 86 ετών, ο αμερικανός ψυχολόγος (εβραίος) Τζορτζ Γουάινμπεργκ, ο οποίος στα μέσα της δεκαετίας του 1960 είχε επινοήσει τον όρο «ομοφοβία».

Στην πορεία πάντως, η «ομοφοβία» υπέστη κριτικές από ομοφυλόφιλους και ετεροφυλόφιλους, επιστήμονες και μη, με το σκεπτικό ότι ναι μεν είναι ένας χρήσιμος όρος ως εργαλείο πολιτικού ακτιβισμού και "συνειδητοποίησης" της κοινής γνώμης, αλλά δεν στέκει επιστημονικά, καθώς δεν μπορεί να συγκριθεί με τις παράλογες φοβίες των ανθρώπων π.χ. απέναντι στα φίδια ή στα ύψη. Βασικά, είπαν ορισμένοι, τα αισθήματα που μπορεί να γεννάει η ομοφυλοφιλία, είναι κυρίως η αηδία και ο θυμός, παρά ο φόβος.


ΕΒΡΑΙΟΣ "ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ" Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΛΕΞΕΩΣ "ΟΜΟΦΟΒΙΑ"!!!

Αποδείξεις ότι ο δημιουργός της λέξεως "ομοφοβία" ο George Weinberg είναι εβραίος εγκάθετος κοιτάξτε εδώ!: 

List of Jewish Americans psychologists.
George Weinberg, coiner of the word "homophobia"

Επίσης και σε άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες που αποδεικνύουν ότι ο George Weinberg ο δημιουργός της αδόμικης διεστραμμένης λέξεως "ομοφοβία" που "κάποιοι" φρόντισαν αυτή η διεστραμμένη λέξη, κ.α. να διαδοθεί σε όλο τον κόσμο, είναι εβραίος εγκάθετος του βρώμικου συστήματος του σιωνισμού:




Σχόλιο: - Άκου λέξη λέει που φτιάξανε "ομοφοβία"! Εκτός ότι η γελοία αυτή "λέξη" είναι αδόκιμη, δηλαδή την λέξη και καλά "ομοφοβία" (ή και "ομοφοβικός") την φτιάξανε εξωγενείς άτομα στο εξωτερικό (από τις Η.Π.Α.) τελείως αμόρφωτοι στην ελληνική γλώσσα, και την "έφτιαξαν" και καλά σε σύνθετη "ελληνική" λέξη αυτήν την παράνοια-λέξη! Κάποιοι, όπως θέλουν αρρωστημένα και διεστραμμένα φαντάζονται μία λέξη, την πετσοκόβουν και την παρουσιάζουν δήθεν σαν "Ελληνική" και όχι μόνο δεν προέρχεται από την Ελλάδα αλλά είναι και αδόκιμη λέξη, και που καλά η αδόκιμη αυτή λέξη κανονικά σημαίνει αυτός που φοβάται τους ομοίους του!! Τέτοια αρρωστημένη και λανθασμένη έννοια μόνο βγαίνει. Όχι μόνο κατ' έννοιαν αλλά και κατά πράξιν που είναι ακόμα περισσότερο ανώμαλη!

4 σχόλια:

  1. O φρουντ ηταν και αυτος βρωμοβριος...
    Ξεκινησαν απο τοτε να μας κανουν πλυση εγκεφαλου...
    Θυμαμαι σε Παν/μιο της Γαλλιας οπου σπουδαζα, ενας μαλακας οβριος καθηγητης προσπαθουσε να μας πεισει οτι ο Αριστοτελης ειναι ξεπερασμενος ενω ο φρουντ ηταν... αξεπεραστος...
    Αυτα ειναι τα οβρια σκουπιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ -ΛΑΘΡΟ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΝΕ !!!!!! ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΥΡΜΑ ΑΛΛΑ ΧΤΙΣΤΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΣΕ ΥΨΟΣ ΚΑΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 8-9 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ !!!!! ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΧΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ !!!!!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΚΟ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΛΑΟ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι που καινε την ελληνικη σημαια και λενε να πεθανει η ελλαδα θα κατηγορηθουν για ελληνοφοβια;;;
    Η μηπως δεν προβλεπεται απο τον αντιρατσιστικο νομο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια και για τα τρία εξαιρετικά σχόλια!!!
    Το κάθε ένα μοναδικό και εύστοχο όσο τίποτα άλλο...
    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή