Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΔΝΤ: "ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ"! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ!!! ΨΗΦΙΣΤΕ... ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗ ΝΔ ΝΑ ΣΑΣ...ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΉ!

Την πολυπόθητη για τους δανειστές δέσμευση που ζητούσε από την αντιπολίτευση, ο Σόιμπλε και το ΔΝΤ την έλαβαν σε χρόνο dt! Η ΝΔ δεσμεύτηκε ως εξής: θα σεβαστεί τη συμφωνία της κυβέρνησης Τσίπρα...

με τους δανειστές, θα εφαρμόσει όλα τα μέτρα που θα συμφωνηθούν, όταν γίνει κυβέρνηση, το μόνο που δεν θα κάνει, είναι να ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει ο Τσίπρας αυτές τις μέρες στη Βουλή! Κατά τα άλλα, ο Μητσοτάκης θα επιδιώξει να αλλάξει το...μείγμα της πολιτικής και να έρθει σε νέο διάλογο με τους δανειστές, ώστε να επιδιώξει να φέρει αυτό το...νέο μείγμα (Θού Κύριε, δούλεμα που πέφτει)!
Καταλάβατε ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση; Γερμανοτσολιάδες και Τσολάκογλου μέχρι το μεδούλι τους, όλοι! Μόνο η ..ταμπέλα θα αλλάξει: αντί για ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα λέγεται κυβέρνηση ΝΔ! Η οποία θα εφαρμόζει στην εντέλεια όσα θα απαιτούν οι δανειστές! 
Στον ελληνικό λαό απομένει να αποδείξει ποιος είναι: ένας ραγιάς; Ή θα μπορέσει να κάνει την ανατροπή;

2 σχόλια:

  1. Διψα το σκατοπαιδο να παρει την πορδυπουργια...
    Ο κενος ντενεκες τι αλλο εχει να προσφερει ?
    Τι γνωσεις εχει ?
    Επειδη οι γονεις του ηταν τραγουδιστες και πολιτικοι, ξερει να καλαηδα και να πουλαει γνωσεις πολιτικης... τις κληρονομισε...

    Φιλοδοξια και καινοδοξια...

    Ολα τα δινει και την μανα του την οβριοπουτ@ν@ που δεν αγαπά, και αυτην την δινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΩΣ ΝΕΝΕΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ !!!!!!!!ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΚΚΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΡΣΑΛ ΕΠΙ ΤΡΟΥΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!!!!! ΣΕ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΖΑΚΙΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή