Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ! ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟ! ΕΠΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟΙ! ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ Σ@ΑΤΑ: ΧΘΕΣ ΝΔ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΝΔ! ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ!

Από αυτήν εδώ τη διαδικτυακή έπαλξη τα τελευταία 7 χρόνια των Μνημονίων δίνουμε αδυσώπητο αγώνα κατά των εχθρών και των...

προδοτών της χώρας, με αποκαλύψεις, ντοκουμέντα και επιστολές στους κυβερνώντες μπας και συνεγείρουμε συνειδήσεις. Αντ' αυτού βλέπουμε οι εχθροί και οι προδότες να γίνονται περισσότεροι, ενώ όσοι είναι πατριώτες αγωνίζονται διασπασμένοι, ο καθένας από το δικό του μετερίζι! Δεν υπάρχει ενότητα των Ελλήνων. 
Ο λόγος ο δικός μας φαίνεται να μην έχει σπορά θετική. Ακόμη και η τρίτη και φαρμακερή επιστολή που στείλαμε στον Πρωθυπουργό, την οποία ο ίδιος την πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων, ενώ τον προειδοποιούσαμε ότι αν δεν πράξει το καθήκον του θα τον στείλουμε στη Δικαιοσύνη, δεν βρέθηκε ούτε ένα πατριωτικό κόμμα, δεν βρέθηκε κανείς από τους αντιμνημονιακούς βουλευτές ή κανένα αντιμνημοονιακό κόμμα να στηρίξει τη μήνυσή μας! Πού να πηγαίναμε λοιπόν, ξυπόλητοι στ' αγκάθια;
Γι' αυτό νιώθουμε απογοητευμένοι, εξαντλημένοι. Θα δώσουμε τον αγώνα μας, αλλά φευ, από αυτή τη διαδικτυακή γωνία, οι αναρτήσεις μας θα είναι πλέον πιο μετρημένες. Είμαστε εξαντλημένοι μαχητές. Το τέρας των Μνημονίων φαίνεται να επικρατεί επί των πάντων! 
Δεν υποστέλλουμε καμιά σημαία, όμως μοιάζουμε με τον Κυναίγειρο, παλεύουμε πλέον μόνοι μας με τους εχθρούς να φαίνονται αναρίθμητοι!
Προσπαθήσαμε να συνεγείρουμε συνειδήσεις, αλλά ο λαός στην μεγάλη του πλειοψηφία δεν αλλάζει. Παραμένει μέσα στην αθλιότητα των κομμάτων. Φεύγει από τον Σαμαρά της ΝΔ και πάει στον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα για να ξαναγυρίσει στη ΝΔ! Ντροπή συνέλληνες, ντροπή για την κατάντια μας!
Νιώθουμε πια εξαντλημένοι και απογοητευμένοι!

1 σχόλιο:

  1. Όχι ρε φίλε Μάκη, ο αγώνας μας είναι δίκαιος και δεν πρέπει να λιποψυχούμε. Αυτό θέλουν, δεν θα τους κάνουμε την χάρη ποτέ...έως τον θάνατό μας, ή τον θάνατό τους θα τους πολεμάμε και στο τέλος αυτοί θα... "μαζέψουν τα πανιά τους", ή θα κρέμονται από τα ικριώματα της πλ.Συντάγματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή