Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΠΑΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

H πλήρης ανακατασκευή των γηπέδων τέννις, καθώς και η...

αντικατάσταση των στηλών φωτισμού με σύγχρονους, στα γήπεδα τέννις και μπάσκετ του Αθλητικόυ Κέντρου Παπάγου, ξεκίνησαν.
Ενημερώνουμε τους αγαπητούς Συνδημότες μας, ότι, με την έναρξη της νέας Αθλητικής Περιόδου το μήνα Σεπτέμβριο, οι συγκεκριμένοι χώροι θα είναι στη διάθεσή τους.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ

Δημήτρης Οικονόμου

4 σχόλια:

  1. Απο οτι γνωριζω και εχω διαβασει το εργο το κανει η Τεχνικη Υπηρεσια του Δημου υστερα απο προταση της προηγουμενης διοικησης του Δοπαπ.Μπραβο και στον Δημαρχο για τα εργα του στις αθλητικες εγκαταστασεις που ειναι πλεον σε ενα πολυ καλο επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν περιμένεις από την συριζαία Βασάλου να κάνει έργα τότε είσαι εκτός τόπου και χρόνου . 20 χρόνια η Βασάλου αλωνίζει εκεί μέσα και κανείς δεν την αγγίζει . Έχουν γεμίσει με ανθελληνικά συνθήματα την πόλη μας τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του antifa και κανείς δεν τα σβήνει . Με αριστερούς συμβουλάτορες δεν υπάρχει προκοπή . Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού έχει αρκετούς επιστήμονες με πολλές γνώσεις αλλά δεν τους αξιοποιεί . Οι αριστεροί έχουν πιάσει όλα τα πόστα . ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς σε αυτήν την έρημη χώρα οι Άριστοι ήταν και θα είναι υπό Διωγμόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τάς μέν πόλεις άναθήμασι , τάς δέ ψυχάς μαθήμασι κοσμείν δεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή