Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΟΙ ΗΠΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-"ΠΟΤΑΜΙ"-ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ!!!

Πλησιάζει η προδοσία του αιώνα που θα φέρει την υπογραφή όλων των μνημονιακών κομμάτων της Βουλής, ακόμη και του ΚΚΕ! Σύμφωνα με πληροφορίες οι ΗΠΑ θέλουν να τελειώνουν εδώ και τώρα με την ονομασία των Σκοπίων δίνοντάς τους το όνομα "Ανω Μακεδονία" ή "Βόρεια Μακεδονία". Μια ονομασία την οποία αποδέχονται ασμένως όλα τα κόμματα (πλην "Χρυσής Αυγής" και άλλων εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων, όπως η "Κοινωνία" κ.λπ.). 
Το σχετικό σημαντικό ρεπορτάζ έχει το pentapostagma.gr:
«Πιέζει» αφόρητα πλέον  η Ουάσιγκτον την Αθήνα για το θέμα της ΠΓΔΜ...


με στόχο την άμεση ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ , ελέω φημών για κινήσεις της Μόσχας στην σκοπιανή αντιπολίτευση που έχουν στόχο την δημιουργία  κλίματος εξέγερσης και διάλυσης της νυν κυβέρνησης Σλάβων και Αλβανών, με απρόβλεπτες συνέπειες.   

Μάλιστα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τα «μαγειρέματα» για το όνομα έχουν περατωθεί και τα επικρατέστερα ονόματα είναι «Άνω Μακεδονία» και «Βόρεια Μακεδονία». Αυτό όμως  μένει να επιβεβαιωθεί βέβαια .  

Οι ΗΠΑ μέσω του  διπλωμάτη και μεσολαβητή στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία μεταξύ των Σκοπίων και της Ελλάδας και  συνέντευξή του σε διεθνές ΜΜΕ , ανακοίνωσαν ότι «η διαφορά έχει ιστορική σημασία και αντιπροσωπεύει το κλειδί για την οικοδόμηση ενός κράτους , με τις προσπάθειες  για να λυθεί  το πρόβλημα να έχουν  στόχο  να ενθαρρύνουν  τους πολίτες ώστε  να μη το εκλάβουν  ως ζήτημα εθνικής ταυτότητας, αλλά να βρεθεί μια διατύπωση για το όνομα της χώρας, που θα χρησιμοποιείται  για διπλωματικούς σκοπούς».

Με λίγα λόγια οι ΗΠΑ θα βρουν μια ‘συμβιβαστική ονομασία»  για την ΠΓΔΜ την οποία θα επιβάλλουν και στις δύο χώρες για τελειώνει το ζήτημα.

Το σχέδιο του Σέρβου στρατηγού Τίτο από το 1945 με την ονομασία της περιοχής Βαρτάσκα ως «Μακεδονία» με σκοπό την δημιουργία ανεξάρτητου κράτους , έφτασε μέχρι τις ημέρες μας και έχει τις «ευλογίες»  των Αμερικανών και λοιπών Ευρωπαίων συμμάχων.

Ο Αμερικανός διπλωμάτης, φέρεται να  δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι είναι κοντά στη λύση. Αυτό όμως σημαίνει ότι η ελληνική πλευρά ευρίσκεται ως συνήθως « με την πλάτη στον τοίχο» και θα δεχθεί σίγουρα ότι ζητήσουν οι Αμερικανοί και Γερμανοί για να ενταχθεί το κρατίδιο στο ΝΑΤΟ, μπροστά στην ρωσική επέκταση  που υπάρχει στα Βαλκάνια.

Ο γνωστός και μη «εξαιρετέος» Μ.Νίμιτς δήλωσε ότι κατανοεί την ελληνική πλευρά και το φόβο ότι μια μέρα το κράτος αυτό ( ΠΓΔΜ)  θα αξίωνε  τμήματα της ελληνικής Μακεδονίας , αλλά και, από την άλλη πλευρά, κατανοεί και τους Σκοπιανούς  για τις  έως τώρα «ανιστόρητες» αξιώσεις τους.

Ουσιαστικά μας εμπαίζουν όλοι αυτοί οι υπάλληλοι της νέας τάξης πραγμάτων , οι οποίοι έχουν ως κύρια αποστολή την άλωση συνειδήσεων, ιστορίας, πολιτισμού, και κρατών ολόκληρων.


Ο Νίμιτς συνεχίζοντας τόνισε ότι είναι «πολύ σύνθετο ζήτημα που αφορά απλά συναισθήματα», δείχνοντας την ελληνική πλευρά, κάτι που μας αποδεικνύει για μια φορά ακόμη το πώς «σκέπτονται» όλοι αυτοί που διαμεσολαβούν ανάμεσα σε έθνη με ιστορία χιλιετιών όπως η Ελλάδα.

Μάλιστα ,  οι πολιτικοί  ηγέτες των Σκοπίων έχουν υποσχεθεί στους πολίτες τους ότι κάθε πρόταση για το θέμα της ονομασίας  θα κριθεί σε  δημοψήφισμα.

Την ίδια στιγμή στην σύνοδο  Κορυφής των ηγετών της Αδριατικής Χάρτας στην πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου Ποντγκόριτσα, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, συζήτησε με Αμερικανούς  και φέρεται να συμφώνησε σε ένα νέο όνομα για τα Σκόπια, ώστε να εισέλθει το συντομότερο δυνατόν στο ΝΑΤΟ.

Το πρόβλημα είναι ότι σε οποιαδήποτε διαφορετική γραμμή από την υπάρχουσα στην ΠΓΔΜ θα ξεσπάσουν ταραχές από τους εθνικιστές και εκεί ακριβώς ενδεχομένως να απαιτηθεί η επέμβαση και νατοϊκών δυνάμεων για να επιβληθεί η τάξη.

Αυτό όμως θα επισύρει με την σειρά της αντίδραση της Ρωσίας σε μια χώρα που διαθέτει πολλά και μεγάλα ερείσματα.

Ο Ζάεφ, αποκάλυψε  ότι πρόκειται για την υλοποίηση σχεδίου με την βοήθεια των Αμερικανών , το οποίο προς το παρόν τηρείται κατά γράμμα.

Όπως και να  έχει όμως ,  οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες το επόμενο διάστημα στην ΠΓΔΜ αλλά και στην Ελλάδα , στην οποία προσωρινά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  ασχολείται με την αποτροπή των Ελλήνων μαθητών να τραγουδούν το εθνικό ύμνο και να κάνουν την προσευχή τους στα σχολεία.  

 Σε βίντεο, Αμερικανικές δυνάμεις εισήλθαν στα Σκόπια για να συμμετάσχουν στην στρατιωτική άσκηση «Dragoon Guardian 17» στο στρατόπεδο Κρίβολακ. Η άσκηση ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 10 Αυγούστου. Συμμετέχουν 300 Αμερικανοί στρατιώτες και 95 στρατιώτες της ΠΓΔΜ.

«Οι στρατιώτες μας ανοίγουν το δρόμο για την πλήρη ένταξη της χώρας μας στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ στο κέντρο στρατόπεδο Κρίβολακ κατά την ημέρα της άσκησης «Dragon Gurdian 17».


2 σχόλια:

  1. Πολύ ξεφτιλισμένοι όλοι τους!!! Πρόκειται για μεγάλη προδοσία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή