Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΡΗΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ! ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΕ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΑΛΛΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ!!!

Αν και οι άγνωστοι αρχικά κρύφτηκαν σε διπλανό διαμέρισμα, η κίνηση ενός να ανάψει το φως πρόδωσε την κρυψώνα τους..

Μια απίστευτη ιστορία σημειώθηκε σε δήμο των βορείων προαστίων της Αττικής με πρωταγωνίστρια μια μητέρα που έχοντας μαζί της τα δύο παιδιά της βρέθηκε μπροστά σε κακοποιούς που είχαν διαρρήξει το σπίτι της.

Η γυναίκα, ωστόσο, αν και μεσάνυχτα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, δεν έχασε την ψυχραιμία της και στη θέα των διαρρηκτών τράβηξε την πόρτα κλειδώνοντας τους κακοποιούς. Παράλληλα κάλεσε την αστυνομία με αστυνομικούς να αποκλείουν το τετράγωνο.

Όταν οι δράστες συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί έφυγαν από το διαμέρισμα στο οποίο είχαν εγκλωβιστεί πηδώντας από το μπαλκόνι του σε μπαλκόνι άλλου διαμερίσματος. Εκεί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού διέρρηξαν το παράθυρο κρύφτηκαν για περίπου 1,5 ώρα.

Η τελική πράξη γράφτηκε όταν κάποιος από τους κακοποιούς γύρω στις 2 τα ξημερώματα αποφάσισε να ανοίξει το φως με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς που προχώρησαν στη σύλληψη των διαρρηκτών.
Πρώτο Θέμα (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου