Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ! ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ"! ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕ!

Προσέξτε καλά την είδηση και το βίντεο. Ίσως είναι...μούφα, ωστόσο δεν απέχει από τη φρικτή πραγματικότητα που θα βιώνουμε σε λίγα χρόνια! Αυτά θα θεωρούνται...άλλη επιλογή και δικαίωμα του ανθρώπου!!!

Ιδού τα γερμανικά κτήνη! Στη Γερμανία όπου το σεξ με τα ζώα θεωρείται φυσιολογικό (μήπως έρχεται και εδώ αυτή η...άλλη επιλογή;) Γεμανίδα ...

έκανε καθημερινά σεξ με σκύλο γερμανικό ποιμενικό και γέννησε ανθρωπόμορφα τέρατα! 
Όπως διαβάζουμε από το 
Hard Gen Ras τπου έκανε σχετική ανάρτηση
Στο γεγονός είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Μια 24χρονη τουρίστρια από τη Γερμανία γέννησε κουτάβια από συεύρεσή της με Γερμανικό Ποιμενικού στο Stellenbosch της επαρχίας του Western Cape στην Νότια Αφρική, αφού νοσηλεύτηκε με σοβαρούς πόνους στο στομάχι.
Οι γιατροί σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Δυτικού Ακρωτηρίου εκπλήσσονταν όταν είδαν ότι η Kedder (το επώνυμο της Γερμανίδας) πήγε στην εργασία, καθώς δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος.
"Ήταν ακόμα πιο σοκαριστικό όταν βγήκαν τρία μικρά κουτάβια αντί για ένα μωρό", δήλωσε ο Δρ Μπράουν του Ιατρικού Κέντρου όπου η Kedder γέννησε τα κουτάβια της.
"Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήξερα ότι αυτό ήταν δυνατό. Είναι ταυτόχρονα ένα θαύμα της σύγχρονης ιατρικής και εξαιρετικά ενοχλητικό την ίδια στιγμή."
Η Kedder παραδέχεται ότι ενώ ζούσε πρόσφατα στο σπίτι, συχνά ερχόταν σε σεξουαλική επαφή με τον οικογενειακό σκύλο, Jonsey, επειδή δεν κατάφερε να βρει ένα φίλο.
"Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς μου μετακόμισαν σε έναν νέο τόπο ενώ βρισκόμασταν ακόμα στη Γερμανία. Έχασα τη δουλειά μου και ο φίλος μου με εγκατέλειψε, "είπε η Kedder. "Δεν είχα χρόνο να συναντηθώ με νέους τύπους, ενώ έκανα αίτηση για δουλειά, γι 'αυτό κάναμε σεξ με τον σκύλο μας τον Jonsey. Δεν νομίζω ότι έκανα λάθος, ανακουφιζόμουν από το πολύ στρές. Είναι ένας μεγάλος σκύλος και δεν τον έβλαψα. Στην πραγματικότητα, πραγματικά φάνηκε να του αρέσει. Ξέρω ότι το έκανα. Και εκτός αυτού, η ύπαρξη σεξουαλικής επαφής με ένα ζώο δεν είναι έγκλημα και δεν θα γεννούσα ένα ζώο αν θα ήταν ένα έγκλημα εδώ, υπό την προϋπόθεση ότι η πράξη δεν διαπράχθηκε σε αυτή τη χώρα", είπε.
Σύμφωνα με τον Δρ Μπράουν, η γέννηση του Kedder είναι η πρώτη που έχει καταγραφεί για μια σχέση μεταξύ ανθρώπου και σκύλου.
Δείτε το φρικιαστικό βίντεο:






2 σχόλια:

  1. As μην πιστευουμε την προπαγανδα τους.
    Τα μωρα ειναι ψευτικες κουκλες.
    Απλα θελουν να μας κανουν να συνηθιζουμε με την ανωμαλια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο λεω και εγω. Κουκλες συλικονης ειναι. Ποιο πολυ θα επιθαν αμα ελεγαν οτι πηγε με το avatar παρα με σκυλο. Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή