Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΤΟΥΡΚΟΙ, SURVIVOR ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

ΜΑΣΟΝΙΑ …ΠΑΝΤΟΥ

Αλαφούζος, Τούρκοι, Survivor και στο βάθος …Παναθηναϊκός!  

Σόρος, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΝΔ …βίοι παράλληλοι!


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Καλό, ευλογημένο, μήνα σε όλους σας! 
Η λέσχη Rotary δημιουργήθηκε το 1905 από τον Αμερικανό δικηγόρο ...

Paul Harris στην πολιτεία του Ιλλινόις, στο εβραίο-κρατούμενο Σικάγο  των ΗΠΑ. Σ΄ αυτήν την οργάνωση διείσδυσαν στη συνέχεια οι “Ροδόσταυροι” που θεωρούνται ότι χειρότερο υπάρχει στη Μασονία!   
Το 1917 ιδρύθηκε στο Σικάγο η λέσχη Lions (λέοντες)! Στην Ελλάδα εμφανίστηκαν το 1954 και διατείνονται τους πατριώτες και τους θρησκευόμενους ανθρώπους! Παρ΄ ότι οι κανονισμοί τους, τους απαγορεύουν να ασχολούνται με θρησκευτικά ζητήματα!
Υπαινίσσονται πως είναι θεματοφύλακες των Αρχών, της νομιμοφροσύνης, της αγαθοεργίας, της ευημερίας κλπ.
Ωστόσο, η Εκκλησία μας, θεωρεί πως έχουν στενή σχέση και συγγένεια με τον Τεκτονισμό (Μασονία) και πως αποτελούν τον προθάλαμο και την κρησάρα προκειμένου να εισέλθεις στην Μασονία! Από την στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος των Ροταριανών και των Lions είναι τέκτονες! Όπως, ο πρώτος “κυβερνήτης” του εν Ελλάδι Rotary, ο οποίος ήταν διακεκριμένο μέλος της ελληνικής Μασονίας!   


Θα μου πείτε, γιατί ξεκινάω έτσι σήμερα;; Επειδή, από την πολύπαθη το τελευταίο χρονικό διάστημα Κω, μου έρχεται η παρακάτω είδηση:
Παρουσία του Δημάρχου Κω κ. Γιώργου Κυρίτση, του Αντιδημάρχου κ. Ηλία Σιφάκη, καθώς και προέδρων Κοινοτήτων του νησιού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 στο ξενοδοχείο “Helona Resort” στην Καρδάμαινα, η επίσημη παράδοση – παραλαβή του νέου ΔΣ της λέσχης Lion Κω!
Στο νέο ΔΣ της λέσχης Lion Κω, διακρίναμε στη θέση της Β΄ Αντιπροέδρου την L Τλε Νιλούφερ! Η οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι νηπιαγωγός και διατηρεί στη Κω, παιδικό σταθμό!
Αυτή η αναφορά μας γίνεται γιατί - όπως μαθαίνουμε - ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επεξεργάζεται το ενδεχόμενο η κ. Νιλούφερ να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα!
Θα μου πείτε, που βρίσκεται το παράξενο! Αφού μέσα και στη σημερινή Βουλή, αρκετοί είναι Μασόνοι και μάλιστα υψηλότατου βαθμού!
Το ζήτημα είναι πως, όταν είναι χαμηλού βαθμού στην Μασονική ιεραρχία, δεν ντρέπονται να αποκαλύπτουν αυτή τη συμμετοχή τους στα Κοινά! Όταν όμως ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια της “μυστικής” ιεραρχίας τους, κρύβονται και δεν αποκαλύπτονται!
Για την ιστορία – για πρώτη φορά το γράφω – όταν ήμουν υποψήφιος Βουλευτής του ΛΑΟΣ στο νομό Ιωαννίνων στις εκλογές του 2007, λίγους μήνες πριν την διεξαγωγή αυτών, αρνήθηκα την στήριξη της λέσχης Rotary Ιωαννίνων! Αν λέει κάτι αυτό!!

Αλαφούζος, Τούρκοι, Survivor και στο βάθος …Παναθηναϊκός!  

 

Επί μήνες ο ελληνικός λαός, ο δυστυχισμένος και σκληρά πενόμενος ελληνικός λαός – ευτυχώς όχι στο σύνολό του – αποχαυνωμένος παρακολουθούσε στην τηλεόραση μια από τις προπαγανδιστικές εκπομπές, που λειτουργούν ως η βαλβίδα εξαέρωσης της οργής του στη χύτρα που βράζει! Το Survivor, που παρουσιαζόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου, του ΣΚΑΙ! Του οποίου παραγωγός ήταν ο Τούρκος Acun Ilicali, που δεν σεβάστηκαν ούτε την ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων και πρόβαλαν την ίδια ημέρα επεισόδια του Survivor για τη μάχη Ελλάδος – Τουρκίας!
Σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες μας – δεκτή η κάθε διάψευση – ο Acun Ilicali συνεργάζεται στενά με τις Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας (ΜΙΤ)! Αληθεύει αυτή η πληροφορία;;
Αληθεύει επίσης, ότι ο αδελφός του πρώην Υπουργού της ΝΔ κ. Μάκη Βορίδη, Κώστας, ήταν ο αρχισυντάκτης του Sutvivor;;
Είναι επίσης αλήθεια, ότι μετά τους δεσμούς “αίματος” που αναπτύχθηκαν μεταξύ Acun Ilicali και Γιάννη Αλαφούζου, ο ιδιοκτήτης της ιστορικής Ομάδος του Παναθηναϊκού σκέπτεται να πουλήσει τον ΠΑΟ σε τούρκικα συμφέροντα;; Από τη στιγμή που η Ελλάδα περνάει τη μεγαλύτερη οικονομική και αξιακή κρίση της, οι Τούρκοι επιχειρηματίες βλέπουν ως μεγάλη ευκαιρία την αγορά της Ελλάδος!
Ωστόσο, μας παραξένεψε και η μετάδοση από τον ΣΚΑΙ των συνεπειών που προκάλεσε στην Κω ο πρόσφατος μεγάλος σεισμός! Ενώ, όλοι είχαν καταλήξει πως η Κως άντεξε από τον σεισμό, ο ΣΚΑΙ παρουσίαζε μια άλλη πραγματικότητα! Γιατί;;
Γιατί, ο ΣΚΑΙ δεν έδειξε πλάνα από το ισοπεδωμένο Bodrum, απέναντι στα κατεχόμενα Μικρασιατικά παράλια;; γιατί;;
Ερωτήματα που αναμένουν απαντήσεων!!      

Σόρος, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΝΔ …βίοι παράλληλοι!


Μια από τις ισχυρές ΜΚΟ που χρηματοδοτείται από τον Σόρος, διά μέσω του σκοπιανού παραρτήματος της εταιρείας του “Open Society Foundation” είναι η “Solidarity Now”! Έχουν αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα και φήμες αναφέρουν ότι χρηματοδοτείται και από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος (;;;;)! Είναι αλήθεια ΥΠΕΞ κ. Νίκο Κοτζιά;;;
Η οποία ΜΚΟ αυτήν τη στιγμή ασχολείται με τη συγγραφή της “κοινής βαλκανικής ιστορίας”! Θεός φυλάξοι!
Αλλά, ας δούμε μερικά από τα μέλη του ΔΣ αυτής της ΜΚΟ του Σόρος!
Στέλιος Ζαββός: Πρόεδρος της ΜΚΟ και κουμπάρος του Σόρος! Οικείος με τους Λουκά Παπαδήμο, Γκίκα Χαρδούβελη, Νίκο Δένδια κα!
Χρήστος Ροζάκης: Νομικός, Υφυπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Σημίτη, υπερασπιστής των μειονοτήτων και έχει “καταδικάσει” την Ελλάδα για την μη αναγνώριση των “μακεδονικών” και τουρκικών συλλόγων!  
Νίκος Αλιβιζάτος: Νομικός, υπηρεσιακός Υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση Σημίτη (13/2-10/3/2004) και σύμβουλός του, υποψήφιος για την Προεδρεία της Δημοκρατίας, τον Φεβρουάριο του 2015 με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και του “Ποταμιού”! 
Αντιγόνη Λυμπεράκη: Καθηγήτρια της Παντείου, Βουλευτής της Β΄ Αθηνών με το “Ποτάμι” (το κόμμα των Διεθνιστών). Πρώην αντιπρόεδρος του κόμματος “Δράση” του νεοφιλελευθέρου Στέφανου Μάνου! Κόρη του Γεωργίου Λυμπεράκη και της Αρτεμισίας Μητσοτάκη! Αδελφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!
Ευθύμιος Βιτάλης: Επιχειρηματίας, διετέλεσε αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά! Η σύζυγός του βρέθηκε στη λίστα Λαγκάρτ!
Οι πληροφορίες μας λένε, όλους αυτούς τους συνδέει το λαθρομεταναστευτικό, εξ ου και οι πολύ καλές σχέσεις με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο!
Τι είπατε;; Δεν άκουσα;;
Στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, θα τρέξετε να ψηφίσετε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και “Ποτάμι”; Με τις υγείες σας λοιπόν!!
Επανέρχομαι…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου