Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ CLUB ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Ενοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντία της ...


Γερμανίας και στη συνέχεια αντάλλαξε πυρά με αστυνομικούς, έξω από το κέντρο διασκέδασης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας θαμώνας και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις άνθρωποι, προτού να πέσει νεκρός και ο ίδιος ο δράστης, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Ο δράστης, ένας άνδρας ηλικίας 34 ετών, σκότωσε αρχικά έναν θαμώνα της ντισκοτέκ και τραυμάτισε άλλους τρεις, ανοίγοντας πυρ μέσα στο κτίριο, γύρω στις 5.30 το πρωί σήμερα (ώρα Ελλάδας).

Στη συνέχεια ο 34χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, έξω από το κέντρο, προτού να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και ο ίδιος από τα πυρά των ανδρών των δυνάμεων ασφαλείας. Ο ένοπλος πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ενώ η ζωή του αστυνομικού δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή. Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι στην πόλη έχουν αναπτυχθεί άνδρες των ειδικών δυνάμεων καθώς ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο ένοπλος έδρασε μόνος ή αν είχε συνεργούς.

Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό γύρω στις 4.30 το πρωί, τοπική ώρα και πλέον «δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος», είπε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι γύρω από το κλαμπ αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, άνδρες των ειδικών δυνάμεων και ένα ελικόπτερο.
Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου