Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΣτΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Έλληνας πολίτης με προσφυγή του στο ΣτΕ από το 2015 
ζητά την ακύρωση του νόμου περί Ελληνικής Ιθαγένειας 
ως Αντισυνταγματικό αλλά και Παράνομο !

*  *  *
Σε αυτούς τους ημιάγριους λάθρους που μπουκάρουν καθημερινά στη χώρα μας, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και η Ελληνική Βουλή ψήφισε τον Ν.4332 σύμφωνα με τον οποίο τους χαρίζουν την ελληνική ιθαγένεια!

Την ώρα που το μόνιμο θέμα συζήτησης στα καφενεία και στις δημόσιες...


συζητήσεις είναι οι βίαιες περικοπές  στα χρηματικά έσοδα του πολίτη και οι συνεχώς αυξανόμενες υποχρεώσεις του προς το κράτος, συντελείται κάτι τραγικότερο και δυστυχώς μη αναστρέψιμο αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα –χθες. 

Είναι η μαζική ελλην-οποίηση των αλλοδαπών μεταναστών, παρανόμων δε στην συντριπτική πλειοψηφία τους. Οι οποίοι νομιμοποιούνται εκ των υστέρων με αδιαφανείς διαδικασίες και με ανοικτές τις έρευνες για τα κυκλώματα παράνομων ελληνοποιήσεων και για τις σχέσεις λαθρεμπόρων, ΜΚΟ και του οργανωμένου εγκλήματος.  Η αποκορύφωση του παραλογισμού ήρθε με την απόδοση της ελληνικής  ι θ α γ έ ν ε ι α ς  (!). 

Η προώθηση των ιθαγενο-ποιήσεων που έχει ως de-facto αποτέλεσμα την αντικατάσταση των αυτοχθόνων πληθυσμών, έγινε από όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών με θρησκευτική ευλάβεια. Mε την σημερινή κυβέρνηση βέβαια να θεωρεί τον εαυτό της από προοδευτική έως και ευεργέτη της ανθρωπότητας … 

Υπήρξαν όμως και αντιστάσεις, μεμονωμένες, εκ μέρους των πολιτών.
Όπως κατά του νόμου 3838/2010 (περίφημος νόμος «Ραγκούση» επί κυβερνήσεως Παπανδρέου) που απέδιδε ελληνική ιθαγένεια χωρίς ουσιαστικά κριτήρια και χωρίς να θέσει ζήτημα ποσόστωσης αλλοδαπών στον συνολικό πληθυσμό. Τρεις έλληνες πολίτες και τρεις σύλλογοι κατέθεσαν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Το ΣτΕ προς τιμήν του και πράττοντας το καθήκον του δικαίωσε την προσφυγή και με την απόφαση 460/2013 έκρινε τον παραπάνω νόμο  Α ν τ ι σ υ ν τ α γ- μ α τ ι κ ό. 

Στη συνέχεια, το 2015, η υφυπουργός μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, κατέθεσε πρόταση νόμου για την τροποποίηση του κώδικα ελληνικής ιθαγένειας. Τότε η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου με περισσό θράσος είχε δηλώσει ότι οι τροποποιήσεις είχαν γίνει «για να αποφευχθούν στο μέλλον οι σκόπελοι του ΣτΕ» λες και η απόφαση του Συμβουλίου δεν προστάτευε την Συνταγματική νομιμότητα αλλά ήταν το εμπόδιο στο «θεάρεστο» (αλλά πάντα εθνομηδενιστικό) έργο της. Υπερψηφίστηκε πανηγυρικά (με εξαίρεση την Χρυσή Αυγή) και έγινε ο νόμος 4332/2015 (εις αντικατάσταση του 3838/2010).

Κατά του νόμου αυτού κατατέθηκε και πάλι προσφυγή στο ΣτΕ στις 9/11/2015 από Έλληνα πολίτη. Επί δύο χρόνια καθυστερείται ασυστόλως η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με συνεχείς αναβολές.

Η επόμενη συνεδρίασηγια να συζητηθεί η  συγκεκριμένη προσφυγή έχει οριστεί για τις 10/10/2017.



Είναι καθήκον όλων μας, ακόμα και βάσει του ενστίκτου της αυτοσυντήρησης, να υποστηρίξουμε την προσφυγή του συμπολίτη μας στο ΣτΕ καθώς καταγγέλλει (και αυτόν) τον νόμο ως Αντισυνταγματικό αλλά και  π α ρ ά ν ο μ ο   αφού:


·         Παραβιάζει δεκαπέντε (15) άρθρα του Συντάγματος των Ελλήνων.

·         Εκδόθηκε κατά παράβαση άρθρων που απαιτούν υπουργική απόφαση

·         Αναγνωρίζει ιθαγένεια σε τέκνα αλλοδαπών που οι ίδιοι απέκτησαν ιθαγένεια με τον νόμο Ραγκούση που έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικός

« ... στην ουσία είναι τέτοια η εκτεταμένη παραβίαση του Συντάγματος όπως έχει αναγνωριστεί από το ΣτΕ (2010) και μάλιστα επαναλαμβανόμενη που θα μπορούσε να γίνει λόγος για σφετερισμό της λαικής κυριαρχίας με κοινοβουλευτική κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος ...»  -  ενεργοποιώντας το άρθρο 120 του Συντάγματος. 


Συνέλληνες, θερμά σας παρακαλούμε να μεταδώσετε με κάθε μέσο (internet, email, ράδιο, τηλεόραση, εφημερίδες, καθημερινές συνομιλίες) ώστε να το πληροφορηθεί κάθε Έλληνας όπου γης. 
Στις 10 Οκτωβρίου 2017, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), με μία ψήφο η πατρίδα μας παίρνει ανάσα ελπίδας – ή με μία ψήφο το έθνος των Ελλήνων, μετά από χιλιάδες χρόνια ζωής, πεθαίνει!

*   *   *

Αξιότιμοι συμπολίτες της Αριστεράς και του αντι-εξουσιαστικού ελευθεριακού κομμουνιστικού χώρου: ο βίαιος εποικισμός της Ευρώπης έχει δημιουργήσει φόβο, καχυποψία, εργασιακή δουλεία, γκέτο, άβατα, οργή, εγκληματική συμπεριφορά, και απομόνωση. Αυτά όλα είναι το ισχυρότερο λιπαντικό στα γρανάζια της εξουσιαστικής μηχανής του Κεφαλαίου. 

Αξιότιμοι συμπολίτες του εθνικιστικού/δεξιού/πατριωτικού  μετώπου: αν περιμένετε να κάνουν οι εισβολείς το «λάθος» και να δώσουν αφορμή για δραστικά μέτρα, θυμηθείτε ότι έχουν την υψηλή καθοδήγηση και ενδεχομένως το λάθος να καθυστερήσει  τόσο που κάποια εκατομμύρια να έχουν προλάβει να βαπτιστούν ιθαγενείς Έλληνες, Οι ιθαγενείς τελούν υπό την διεθνή προστασία του ΟΗΕ ...

Αξιότιμοι συμπολίτες του κεντρώου, "πολιτικώς ορθού" χώρου: αντιληφθείτε έγκαιρα ότι συντελείται καθοδηγούμενος εποικισμός της Ευρώπης που υποστηρίζεται με πακτωλό χρημάτων, υλικοτεχνικά, στρατιωτικά και υπερσύγχρονα logistic μέσα. Η παγκοσμιοποίηση χάνει έδαφος και θέλει να αφήσει πίσω της χάος όπως ακριβώς έκανε η Βρετανική αυτοκρατορία όταν παρέδωσε  τις αποικίες της. Δεν είναι συνωμοσιολογία, είναι η ωμή πραγματικότητα που δεν θα την ακούσετε στις ειδήσεις των 9 ...
 *  *  *

(Επισυνάπτουμε την προσφυγή σύμφωνα με την επιθυμία του καταγγέλλοντος και χωρίς προσωπικά στοιχεία , για να αντιληφθείτε άμεσα το μέγεθος της παράβασης των «υπηρετών του λαού».)



Mην περιμένετε από τους άλλους ... Πράξτε τα δέοντα τώρα … 
Ο πολίτης με  ε π ί γ ν ω σ η   έχει την μέγιστη ευθύνη 
και  ας  είναι  και  μειοψηφία !


Πάτρα, 03/8/2017
Πρωτοβουλία Πολιτών Πάτρας
«ελλήνων ευθύνη»
ellinoneuthini@gmail.com

5 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΝΤΠ ?????? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΕ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ???????????ΑΡΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΛΑΟ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτοβουλία πολιτών Πατρών11 Αυγούστου 2017 στις 11:16 π.μ.

      Οι δικαστές με τον προηγούμενο νόμο ιθαγένειας βλ ν. Ραγκούση - στάθηκαν στο ύψος τους και τον έκριναν αντισυνταγματικό.... Αν ο λαός είναι κοιμώμενος,τότε μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης βαραίνει τους "ξύπνιους"... Τους πολίτες δηλαδή...

      Διαγραφή
  2. Διορθωστε το Link για να κατεβασουμε την "προσφυγη".
    Αλλιως θεωρουμε οτι μας δουλευετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διορθωστε το Link για να κατεβασουμε την "προσφυγη".
    Αλλιως θεωρουμε οτι μας δουλευετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωτοβουλία πολιτών Πατρών11 Αυγούστου 2017 στις 11:09 π.μ.

    Μπορείτε να στείλετε email στην ηλ. διεύθυνση της πρωτοβουλίας (αναφέρεται στο παραπάνω κείμενο) για την προσφυγή αν δεν δουλεύει ο συνδεσμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή