Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ! ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ, ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΝΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ!

Η τραγωδία της ελκηνικής φυλής. Οι δανειστές και οι ντόπιοι υπηρέτες...

τους σαν τον Τσίπρα και όσους προηγήθηκαν οδήγησαν πολλές Ελληνίδες στην πορνεία. Πουλάνε το σώμα τους για να επιβιώσουν. Φευ, εκεί φτάσαμε, εκεί καταντήσαμε! 
Διαβάζουμε το σχετικό ρεπορτάζ από το tro-ma-ktiko.blogspot.gr:

Άλλαξαν οι πιάτσες στην Αθήνα, πού συχνάζουν τώρα οι καλλονές φοιτήτριες;

Ξαφνικά η οδός Θεάτρου και οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια, που κάποτε έσφιζαν από ζωή, τώρα ερήμωσαν. Στη λεωφόρο Συγγρού οι κοπέλες έχουν μειωθεί αισθητά.

Και ξαφνικά, περιοχές “χλιδάτες”, όπως η Κηφισιά, το Γαλάτσι, το Παλαιό Φάληρο και η Γλυφάδα έγιναν πιάτσες.

Τα στέκια άλλαξαν. Η οικονομική κρίση έστρεψε τους «προστάτες» με τις “κοπέλες τους” να μετακομίσουν σε πιο χλιδάτες περιοχές. Πλέον στο κέντρο δεν κυκλοφορεί κανείς. Υπάρχει τρομακτικό θέμα επιβίωσης.

Οι νέες πιάτσες πλέον είναι οι εξής:

Στο Γαλάτσι

Αρκετές έχουν μετακομίσει πλέον στο Γαλάτσι. Στην αρχή βρίσκονταν κοντά στην οδό Πατησίων, στους πρόποδες της Γαλατσίου. Όμως, πλέον, μέρα με τη μέρα παίρνουν την άγουσα και τα τελευταία βράδυα συναντά κανείς μαύρες καλλονές ακόμη και στα μέσα της οδού Γαλατσίου.

Στη Νέα Ερυθραία

Κάποιοι σκέφτηκαν πιο εμπορικά. Άδραξαν της ευκαιρίας κι αποφάσισαν να μεταφέρουν μερικές από τις “κοπέλες τους” στα βόρεια προάστια, με σαφή στόχο τα γεμάτα πορτοφόλια των πελατών στην Κηφισιά. Ξαφνικά τα φανάρια της Λεωφόρου Κηφισίας, στη Νέα Ερυθραία, έγιναν στέκι. Οι… δουλειές ανθίζουν.

Οι φοιτήτριες της λεωφόρου Ποσειδώνος

Στην οδό Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας, βλέπει κάποιος πανέμορφα κορίτσια, νεαρής ηλικίας, στην πλειοψηφία τους φοιτήτριες. Το ίδιο και στο αγγλικανικό νεκροταφείο, στο Παλαιό Φάληρο, όπως και στο Δέλτα του Φαλήρου, στην παλιά παραλιακή. Το εντυπωσιακό είναι ότι αρκετές κοπέλες βρίσκονται εκεί οικειοθελώς, χωρίς να έχουν προστασία.


2 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.ΛΑΘΡΑΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!!!! ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!!!!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 60 ΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ !!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή