Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ! ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ, ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΟΛΑ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ....

Διώκεται η αριστεία σε όλα τα επίπεδα και με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας… τελειώνουν και οι άριστοι σημαιοφόροι στα σχολεία της χώρας!
Στο εξής σημαιοφόρος στην Στ΄τάξη του δημοτικού μπορεί να είναι ο...

καθένας, ανεξαρτήτως βαθμολογίας καθώς η επιλογή του θα γίνεται με κλήρωση.
Έως σήμερα για να κρατήσει την ελληνική σημαία ένα μαθητής στην παρέλαση του σχολείου του έπρεπε να έχει αριστεύσει στις επιδόσεις του στο σχολείο.
Όπως αναφέρεται στην διάταξη που ψηφίστηκε με το νέο νομοσχέδιο «Σημαιοφόροι, παραστάτες και υπεύθυνοι για την κατάθεση στεφάνου ορίζονται μαθητές της ΣΤ΄ τάξης. Σημαιοφόροι ορίζονται δύο μαθητές της ΣΤ’ τάξης, o ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και o άλλος από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους. Η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου πραγματοποιείται με κλήρωση ανάμεσα στο σύνολο των μαθητών της τάξης.
Η κλήρωση διενεργείται παρουσία του συνόλου των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης με ευθύνη του διευθυντή της σχολικής μονάδας ή του νόμιμου αναπληρωτή του και συντάσσεται σχετικό πρακτικό Συλλόγου Διδασκόντων.
Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καθορίζεται ο τρόπος επιλογής σημαιοφόρων, παραστατών και των υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου, εφόσον στη ΣΤ΄ τάξη λειτουργούν περισσότερα του ενός (1) τμήματα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα για την εφαρμογή της παρούσας παραγράφου».

www.parapolitika.gr (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

7 σχόλια:

  1. Αντε με το καλο και η καταργηση των χουντο-παρελασεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σκύλος του ΣΥΡΙΖΑ και σερβιτόρος του Τσίπρα Καρανίκας δήλωσε ότι η Αριστεία είναι χολέρα . Η Λέπρα της αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ ισοπεδώνει κάθε μέρα την Ελλάδα και αρπάζει χιλιάδες σπίτια Ελλήνων τα οποία χαρίζει στους τραπεζίτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ που έγραψες το πρώτο σχόλιο πες μας αν γνωρίζεις τι σημαίνει χούντα και κάνε μια σύγκριση με την σημερινή Γερμανική κατοχική κυβέρνηση Τσίπρα/Μέρκελ . Όσο για τους πλειστηριασμούς η απαλλοτριώσεις 3.5 χιλιάδων σπιτιών Ελλήνων από τους χολεριασμένους της αριστεράς τι γνώμη έχεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από όσο είδα στις εικόνες του Google, στις παρελάσεις του ΕΛΑΣ δεν υπήρχε ούτε σημαιοφόρος ούτε Ελληνική σημαία. Προφανώς διαφωνούσαν για το ποιός θα κρατάει τη σημαία ή, ακριβέστερα, οτι κανένας δεν ήθελε να κρατάει την Ελληνική σημαία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Σημαία είναι δικαίωμα όλων . Μόνο των ΑΡΙΣΤΩΝ είναι προνόμιο . Η αριστερά σε αυτή την χώρα είναι ξένο λαθραίο σώμα χωρίς κανένα δικαίωμα . Θα έρθει η ώρα που για όλα αυτά τα αίσχη και τις προδοσίες θα πληρώσει βαρύ τίμημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα στο Ελλαδιστάν του ΣΥΡΙΖΑ οι Άριστοι δεν έχουν θέση . Κυριαρχούν οι τεμπέληδες , τα τρωκτικά , οι άχρηστοι , οι κλέφτες , οι διεφθαρμένοι , οι ανθέλληνες και τα σκουπίδια πάσης φύσεως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κομμουνιστής και καλός δεν υπάρχει είναι όλοι τους διεφθαρμένοι και καθάρματα . Έχουν εκατ. ευρώ σε καταθέσεις στο εξωτερικό . Έχουν γδύσει τα Δημόσια Ταμεία οι αληταράδες της ξεφτιλισμένης αριστεράς . Κλεφτρόνια και ανθέλληνες . Τουρκόγυφτοι του Κερατά . Αυτοί οι ΛΕΧΡΙΤΕΣ της Λαϊκής Συνέλευσης που πριν λίγο καιρό μας είχαν πρήξει τα αρ........ με τις καταλήψεις στο Δημαρχείο που είναι ; Που είστε ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ Επαναστάτες του πρωκτικού ; Που είστε ΡΕ ΟΡΝΙΑ ; Στην μάσα όλοι σας βρομιάρηδες και στο βόλεμα . VIVA KOMANTATE MASTURA Σουλεημάν ALEXIS TSE GEVARA MADE IN USA . VIVA LA REVOLUTION ΚΟΠΡΙΤΕΣ σύντροφοι της Λαικής Συνέλευσης Χολαργού . VIVA SOROS DOLLARS . Όλα για την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΦΛΩΡΟΙ της αριστεράς και της συνέλευσης των ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή