Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

29ΧΡΟΝΗ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΑΠΟ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασε καβγάς έξω από κοντινό κομμωτήριο και βγήκαν τα όπλα - Η κοπέλα χτυπήθηκε από σφαίρα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο - Τι λέει κάτοικος της περιοχής που άκουσε τους πυροβολισμούς...

Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό με «αδέσποτη» σφαίρα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης με θύμα μια 29χρονη γυναίκα. 

Όλα συνέβησαν λίγο στις 23:25 χθες το βράδυ σε καφετέρια του Κορυδαλλού στην πλατεία Ελευθερίας, συγκεκριμένα στην οδό Ταξιαρχών 16. Η 29χρονη καθόταν σε καφετέρια της περιοχής με την παρέα της όταν ξαφνικά δέχτηκε σφαίρα! Την ίδια ώρα, λίγα μέτρα παρακάτω, έξω από ένα κομμωτήριο που ανήκει σε Αρμένιο, υπήρξε συμπλοκή και έπεσαν πυροβολισμοί. 

Η αστυνομία εκτιμά ότι από τους πυροβολισμούς στο κομμωτήριο, μία σφαίρα βρήκε την άτυχη γυναίκα στην κοιλιά με αποτέλεσμα να πάθει τρώση εντέρου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο επεισόδιο που σημειώθηκε φέρεται να εμπλέκονται 8 με 9 άτομα.
Η 29χρονη μεταφέρθηκε στο «Αττικό» Νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε το βράδυ και η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία. 

Η αστυνομία που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη έχει κάνει μέχρι στιγμής έξι προσαγωγές, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.  

Κάτοικος της περιοχής: «Ακουσα πυροβολισμούς, είναι πολυσύχναστο μέρος, τρόμαξα, σήμερα έμαθα τι έγινε»
Να θυμίσουμε ότι πριν από δύο μήνες δύο γυναίκες πάλι στον Κορυδαλλό είχαν τραυματιστεί από «αδέσποτες» σφαίρες.

Στην πρώτη περίπτωση, περίπου στις 23:00 το βράδυ, η πρώτη κυρία έπινε το ρόφημά της σε καφετέρια στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου διαπίστωσε ένα ελαφρύ κάψιμο στο γόνατό της και έπειτα άρχισε να αιμορραγεί. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της αφαίρεσαν το αντικείμενο που την είχε τραυματίσει και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σφαίρα εννέα χιλιοστών. Μετά από λίγη ώρα, περίπου ένα χιλιόμετρο μακρύτερα, μια δεύτερη κοπέλα καθόταν σε καφετέρια στην πλατεία Ελευθερίας και ένιωσε τσούξιμο στο μηρό της, διαπιστώνοντας ότι έτρεχε αίμα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι φίλοι της και την μετέφεραν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο όπου της αφαιρέθηκε το αντικείμενο. Προς έκπληξή τους, οι γιατροί που προηγουμένως είχαν αφαιρέσει το σφαιρίδιο από την ηλικιωμένη κυρία, είδαν ότι και η νεαρή κοπέλα είχε τραυματιστεί από μια σφαίρα. 
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου