Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΙΔΟΥ ΤΑ ΗΘΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! 100.000 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΖΩΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ...

ΣΟΚ: 100.000 Γερμανοί βιάζουν σκυλιά σε οίκους ανοχής ζώων με νόμιμη λειτουργία

Ανατολική Γερμανία, στα χρόνια της οικονομικής χολέρας, εκεί όπου οι...

«εκδιδόμενοι και εκδιδόμενες» δεν είναι μονάχα άνθρωποι αλλά και ζώα. Εκεί όπου ανοίγουν ο ένας μετά τον άλλο οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες, εκεί όπου ο αγοραίος έρωτας έχει για πρωταγωνιστές σκύλους και για πελάτες παραφιλικά άτομα.


Μόνο που οι παροχείς των υπηρεσιών -δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση τα ζώα- δεν είναι απαραιτήτως παραφιλικοί και δεν έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους... Γι' αυτό και οι φιλοζωικές οργανώσεις καλούν τη γερμανική κυβέρνηση να απαγορεύσει την κτηνοβασία και να βάλει λουκέτο στους οίκους ανοχής ζώων.


Δεν πάει καιρός που οι φωτογραφίες αιμόφυρτων σκύλων ξαπλωμένων στα κρεβάτια του βαυαρικού μπορντέλου απεικόνισαν τον «νόμιμο» βιασμό ζώων στην ευρωπαϊκή χώρα, συγκλονίζοντας τη διεθνή κοινή γνώμη.

Λίγο αργότερα οι γερμανικές Αρχές σχεδίασαν την επαναφορά ενός παλιού νόμου που απαγορεύει το σεξ με τα ζώα. Μόνο που τελικά η γερμανική κυβέρνηση περιορίστηκε στο να προωθήσει την απαγόρευση της «χρήσης» του ζώου «για μεμονωμένες σεξουαλικές πράξεις και να θέσει εκτός νόμου τους ανθρώπους που λειτουργούν ως 'μαστροποί' ζώων σε άλλους για σεξουαλική χρήση» όπως επισήμανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γεωργίας Χανς Μάκιλ Γκόλντμαν. Ίσως γιατί όσοι συνευρίσκονται ερωτικά με τα ζώα συνασπίστηκαν και εναντιώθηκαν στην περαιτέρω αλλαγή του νόμου.

«Οι απλές έννοιες της ηθικής δεν έχουν καμία δουλειά με το δίκαιο. Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξαιτίας του σεξουαλικού προσανατολισμού μας. Είμαστε φυσιολογικοί ανέφερε χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση ο Πρόεδρός τους, Μίκαελ Κιοκ, επιχειρώντας, όπως επεσήμανε η ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων Μαντελίν Μάρτεν, «να παρουσιάσει το σεξ με τα ζώα ως 'επιλογή τρόπυ ζωής'». Μόνο που το τετράποδο δεν είναι σε θέση να μας διαμηνύσει αν η ερωτική πράξη με τον άνθρωπο αποτελεί για εκείνο επιλογή ή παραβίαση.

 Πηγή: Δημοκρατία (τίτλος: τροποποιημένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου