Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ EUROPA LEAGUE ΚΑΙ CHAMPIONS LEAGUE! ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΑΕΚ! ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ-ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΝΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Δεν χαμογέλασε καθόλου η τύχη στον Παναθηναϊκό στην κλήρωση των...

playoffs του Europa League, αφού καλείται να ανέβει ολόκληρο βουνό, αν θέλει να περάσει στη φάση των ομίλων στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία ήταν μια από τις δυσκολότερες αντιπάλους που θα μπορούσε να έχει στον δρόμο της, όμως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τα καταφέρει. Θυμίζουμε ότι πέρυσι το ΑΠΟΕΛ πέρυσι απέκλεισε τους Βάσκους, που είχαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο τους.

Όσο για την ΑΕΚ, απέφυγε τη Μίλαν που ήταν το πρώτο ζητούμενο και αντίπαλός της είναι η βελγική Μπριζ, η οποία προέρχεται από τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Champions League από την Μπασακσεχίρ. Δεν είναι εύκολη αντίπαλος, όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν θεωρείται θηρίο, ούτε τρομάζει την Ένωση. Οι "κιτρινόμαυροι" του Μανόλο Χιμένεθ έχουν τα φόντα να προκριθούν και να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιπλάνηση.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα που απέκλεισε την Γαλατάσαράι του Ίγκορ Τούντορ. Ο λόγος για την σουηδική Έστερσουντ του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου. Δεν είναι ομάδα που τρομάζει, όμως έδειξε με τους ισχυρούς Τούρκους ότι δεν αστειεύεται και είναι ικανή για την ζημιά. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα πρέπει να προσέξει πολύ, όμως είναι το φαβορί για να προκριθεί.

Στις 17 Αυγούστου είναι τα πρώτα παιχνίδια των playoffs και οι ρεβάνς στις 24 του ίδιου μήνα. Με την ελπίδα φυσικά να περάσουν και οι τρεις εκπρόσωποί μας και να μας δώσουν και άλλους βαθμούς στην Ελλάδα, ώστε να αναρριχηθούμε στην κατάταξη της UEFA.
sport24.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου