Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS! ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ...


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΥΧΤΑ ΜΕΙΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ !!!
oparlapipas.gr/2017/08/mhn-capital-controls-kai-en.html

4 σχόλια:

  1. Ότι είναι γομάρια και αλητήριοι δεν χωράει αμφιβολία.
    Όμως ας μου πει κάποιος, πόσοι Έλληνες έχουν ακόμη 21,000.οο ευρώ στις ελληνικές τράπεζες;;;
    Και λέω ελληνικές τράπεζες, διότι σε τράπεζες της αλλοδαπής έχουν εκατομμύρια ευρώ οι ΣΦΥΡΙΖαίοι και όλο το πολιτικό σύστημα των λαμόγιων της βουλής, όλοι ανεξαιρέτως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    Πρεπει να διωξουμε τα τσογλανια κλωτσηδον, στην καλυτερη των περιπτωσεων.
    Μας καταστρεφουν.

    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΝΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένας ήταν αυτός που έκοψε τις μάσες των πολιτικών γομαριών, και έφτιαξε Ελλάδα. Αυτόν τον βάλαμε φυλακή όλοι μας, και μάλιστα με την μεγάλη δήλωση - επιβεβαίωση του "μεγάλου ηγέτη" εισερχομένου από Γαλλίας μεριά κατα το 1974. Όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια. Άλλα κορόϊδα δεν υπάρχουν πιά για να φτιάχνουν Ελλάδα και στο τέλος να πεθαίνουν στις φυλακές και μάλιστα στο ψαθί (άφραγκοι). Ας φάμε λοιπόν μεταπολίτευση, γεννιά πολυτεχνείου, κλπ και τέλος την αριστερά της .... οπισθοδρόμησης. Πιθανώς αυτοί να μας αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή