Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ"! ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ!


Η οργή του Μητσοτάκη ξέσπασε για τον πρόθυμο να βοηθήσει στον...

αγώνα για τη νεοδημοκρατική παλινόρθωση, δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε. Χθες δημοσιοποιήθηκε βίντεο το οποίο δείχνει ότι η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού συμφερόντων Αλαφούζου ήταν στημένη. Στο βίντεο - μετάδοση της ραδιοφωνικής συνέντευξης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται να δίνει χαρτάκι με ερωτήσεις στον Άρη Πορτοσάλτε. Εκείνος του κάνει την ερώτηση που επιθυμεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά την απάντησή του λέγοντας "χαίρομαι που μου κάνετε αυτή την ερώτηση" (Διαβάστε και δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ).

Η δημοσίευση του βίντεο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, προκάλεσε την οργή του Κυριάκου Μητσοτάκη, οργή που ξέσπασε στο πρόσωπο του Άρη Πορτοσάλτε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη τηλεφώνησε νύχτα σε επιτελικό στέλεχος του ΣΚΑΪ και διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνώριζε πως τον κατέγραφε η κάμερα την στιγμή της ραδιοφωνικής συνέντευξης με αποτέλεσμα τον πρωτοφανή εξευτελισμό, τόσο του ιδίου, όσο και του δημοσιογράφου. Σε κάθε περίπτωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί πως με κάποιον τρόπο έπρεπε να μην έχει καταγραφεί η συγκεκριμένη στιγμή ή, τέλος πάντων, να σβηστεί το απόσπασμα. 

Ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη φέρεται να είπε: "Ο πρόεδρος δεν θέλει να τον δει μπροστά του" και το μήνυμα αυτό ζήτησε να μεταφερθεί, όπως και έγινε, στον ιδιοκτήτη του σταθμού, Γιάννη Αλαφούζου. 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η κατάσταση στον ΣΚΑΪ είναι ιδιαίτερα τεταμένη, ενώ ήδη από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας γίνεται λόγος για ανεπαρκές προσωπικό του ΣΚΑΪ (Ας μην ξεχνάμε πως έχει προηγηθεί η απόλυση Μπογδάνου για τις αθλιότητες σε βάρος του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα), το οποίο "Μάλλον κάνει ζημιά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά τον βοηθά". 

Κάποιοι άλλοι λένε πάντως πως ο Άρης Πορτοσάλτε σκόπιμα δεν ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη παίζοντας έτσι το παιχνίδι του Άδωνι Γεωργιάδη, που για τους δικους του εσωκομματικούς λόγους, ήθελε να πληγεί, τελικά, η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη μιας και είναι γνωστο πως ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ καλοβλέπει τη θέση του προέδρου της ΝΔ και πριονίζει προσεκτικά την καρέκλα του αρχηγού της αξιωματικης αντιπολίτευσης. 
periodista.gr

2 σχόλια:

  1. ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................................................... ΑΓΥΡΤΕΣ................................................................... ΠΡΟΔΟΤΕΣ.................................................................. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλοοοοοοοοοοο!!!!!!!

    χαχαχαχαχαχχχααααα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή