Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Ο Καμίνης έκοψε το "Χριστός Ανέστη" και τη λειτουργεία για να μην ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΤΕ!!! ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ!

Ο φασισμός σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια!  Έτσι επιτυγχάνεται ο αφελληνισμός της χώρας, μέσα στα ίδια μας τα σπίτια. Οι "Εφιάλτες" που ανοίγουν την κερκόπορτα ζουν δίπλα μας και τους χαρίζουμε την εξουσία!
-----------------------------------------------------
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού "Αθήνα 9,84" πήραν εντολή από τη διεύθυνση να μην εύχονται "Χριστός Ανέστη" αλλά μόνο "Χρόνια Πολλά".

Μάλιστα, σχετικά με...
τα δημοσιεύματα που φέρουν τον "9,84" να μην προτίθεται να μεταδώσει μετά από πολλά χρόνια τη λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας ούτε και την Ανάσταση για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι που διαβιούν στη χώρα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, χαρακτήρισε προκλητική και πρωτοφανή την απόφαση αυτή.

"Ποιός είπε ότι ενοχλήθηκαν οι μουσουλμάνοι; Αντιθέτως από την απόφαση που παίρνει η διοίκηση του σταθμού είναι βέβαιο ότι προκαλουνται όλοι οι κάτοικοι της Αττικής. Ειναι μια πρωτοφανής απόφαση που δείχνει ότι ο δρόμος που ακολουθεί η διοίκηση του σταθμού είναι ολισθηρός", δήλωσε ο κ. Μιχελάκης καλώντας τη διοίκηση του σταθμού να αναθεωρήσει την απόφασή της.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου