Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ»


ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Στις 10 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία μια ακόμη αιμοδοσία από τον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού. Εβδομήντα δύο (72) άτομα προσήλθαν στο κάλεσμα της Εκκλησίας για να δώσουν αίμα και τελικά 53 εξ’ αυτών κρίθηκαν κατάλληλα και συμμετείχαν σε αυτή.
Τους αιμοδότες, οι αρμόδιοι του ιερού ναού ξέρουν να τους τιμούν και το έκαναν με ειδική επιστολή που τους απέστειλε η Ενοριακή Επιτροπή Αιμοδοσίας του ναού.
Μέσα σε αυτή  την επιστολή καταδεικνύεται, εκτός από την αξία που προσδίδουν οι ιερείς στην πράξη της αιμοδοσίας, το μεγαλείο της πολυδιάστατης συγκίνησης και αγάπης που αποπνέει. Μια αγάπη που προσφέρεται και επιστρέφεται πολλαπλάσια σε αυτόν που την δίνει. Πρώτοι δε το καλό παράδειγμα το έδωσαν οι ίδιοι οι ιερείς της Παναγίας Φανερωμένης και όχι μόνον, μια και σε αυτήν προσήλθε και ο πατήρ Ιωάννης ο νέος εξ Ιταλίας ορμώμενος ιερέας της Αγίας Τριάδος Χολαργού.

Παρακάτω παραθέτουμε την επιστολή του ιερού Ναού, που υπογράφει ο ιερέας Ιωάννης Καλογερόπουλος, επιστολή την οποία απέστειλε και στον εκδότη του «Παρατηρητή» «Μάκη Βραχιολίδη ο οποίος συμμετείχε στην αιμοδοσία: Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο. Διότι η Αιμοδοσία πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλο και περισσότερο κόσμο.

«Αξιότιμε κ…
Μετά συγκινήσεως μεγάλης, χαράς και ικανοποιήσεως αάς αποστέλλομε την παρούσα επιστολή, προκειμένου να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας διά την ενεργό συμμετοχή σας στο κάλεσμα της ενορίας μας για την Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργανώθηκε από το Ενοριακό Φιλόπτωσο Ταμείο του Καθεδρικού Ιερού Ναού της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, την Κυριακή 10 Απριλίου.
Κατά την Αιμοδοσία  προσήλθαν 72 άτομα και από αυτά κρίθηκαν κατάλληλα για αιμοληψία τα 53! Μεταξύ αυτών συμμετείχαν ενεργά ΕΣΕΙΣ, οι τρεις Ιερείς του Ναού μας π. Συμεών, π. Κωνσταντίνος και π. Ιωάννη, ο νέος Ιερεύς από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Χολαργού.
Εκφράζοντες και πάλι τις θερμές ευχαριστίες μας, δια την ευγενική συμμετοχή σας, επιτρέψτε μας να σάς συγχαρούμε, αλλά και να σας ευχηθούμε πλούσια την χάρη του Θεού και την ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου Φανερωμένης, της «Κυράς του Χολαργού» στη ζωή σας, στην εργασία σας, στην οικογένειά σας, και όλους μαζί να μας αξιώσει να συνεορτάσουμε την εκούσιαπορεία προς τον Σταυρό, την Ταφή και την Λαμπροφόρο Ανάσταση του Κυρίου και Θεού κι Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας !!!
Μςτά θερμών ευχών
Διά την Ενοριακή Επιτροπή Αιμοδοσίας
Ο Πρόεδρος
Πρωτ. Ιωάννης Καλογερόπουλος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου