Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ



Ολοκληρώθηκε και φέτος η  ετήσια εκπαίδευση των εθελοντών δασοπυροσβεστών
του Δήμου  Χολαργού -  Παπάγου  που πραγματοποιήθηκε στη  Πυροσβεστική Ακαδημία από αξιωματικούς – εκπαιδευτές του Πυροσβεστικού Σώματος.
 Οι εκπαιδευόμενοι εθελοντές (16  μέλη )  ικανοποιημένοι από την πληρότητα της εκπαίδευσης και πανέτοιμοι για την φετινή αντιπυρική περίοδο, υποσχέθηκαν για μια ακόμα φορά ότι θα παραμείνουν άγρυπνοι φρουροί  του αγαπημένου μας Υμηττού και με την αρωγή της νέας δημοτικής αρχής θα συνδράμουν στη διαφύλαξη  του πευκοδάσους του,  όποτε χρειαστεί.
Αμέσως μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια εκπαίδευση  από αξιωματικούς του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού  που έχει την  εποπτεία του Βορειοανατολικού τομέα. Με αυτό τον τρόπο  θα επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατόν επιχειρησιακός συντονισμός των πυροσβεστικών δυνάμεων με τους εθελοντές δασοπυροσβέστες της ομάδος  μας.
Εμείς τι άλλο να πούμε; Υποκλινόμαστε στους αγνούς αυτούς εθελοντές. Χωρίς κανένα υλικό αντάλλαγμα, με μόνο κίνητρο την αγάπη τους για την φύση, είναι οι άγρυπνοι φρουροί του Υμηττού μας. Χειμώνα-καλοκαίρι βρίσκονται κοντά μας, αφήνοντας πολλές φορές την δουλειά και την οικογένειά τους, για να είναι ο Υμηττός υγιής και κατάφυτος.
Όσοι θέλουν να ενδυναμώσουν τις τάξεις των δασοπυροσβεστών Χολαργού-Παπάγου ή να έχουν οποιδήποτε πληροφορία, μπορούν να επικοινωνούν με τα:

Τηλ . Επικοινωνίας πυροφυλακείου  210-6561546
e-mail : dasoprostasia_hol@hotmail.com   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου