Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Η ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΓΕΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ-ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!

H Alexa το επίσημο site το οποίο καταγράφει με  σχετική ακρίβεια την   επισκεψιμότητα και την θέση που καταλαμβάνουν παγκοσμίως τα ιστολόγια, καταχωρεί  και τις ιστοσελίδες της περιοχής.
Αυτό που παρατηρείται είναι ότι γενικά οι ιστοσελίδες  στην περιοχή πάνε πολύ καλά. Επίσης η κόντρα ανάμεσα στα ιστολόγια του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου (myota.gr) και του Μάκη Βραχιολίδη (indobserver.blogspot.com), είναι τόσο μεγάλη ώστε  αγγίζει τα όρια του στατιστικού λάθους. Η ηλεκτρονική εφημερίδα του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου κατέχει την θέση 1.274.563 ενώ η δική μας ιστοσελίδα  «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» απολαμβάνει την θέση 1.287.469. Η εφημερίδα 360rnews.gr του πρώην δημοτικού συμβούλου Γιώργου Γκουβάκη , βρίσκεται στην θέση 9.743.723.
 
Ο αγώνας της ενημέρωσης νομίζουμε ότι βαδίζει καλά.
Εμείς τουλάχιστον θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Site Information for myota.gr

Get Details
  • Alexa Traffic Rank: 1,274,563
  • Greece Flag Traffic Rank in GR: 11,258 
 

Site Information for indobserver.blogspot.com

Get Details

Site Information for myxolargos.gr

Get Details
  • Alexa Traffic Rank: 2,329,202
  • Greece Flag Traffic Rank in GR: 19,336 

Site Information for 360news.gr

Get Details

1 σχόλιο:

  1. 1-Eνδιαφέροντα τα στοιχεία επισκεψιμότητας για τις ιστοσελίδες Χολαργού, αλλά παραλείπετε και τα άλλα σάϊτ... Βρείτε τα στοιχεία τους.
    2- Η σύγκριση μεταξύ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ και Κουγιουμτζόπουλου, αδόκιμος για ένα πολύ απλό λόγο. Το σάϊτ του κ. Κουγιουμτζόπουλου είναι εξειδικευμένο και έλκει την αναγνωσιμότητά του, όχι από τον Χολαργό, αλλά από τα ΟΤΑ της Αττικής που διαθέτουν περισσότερους ενδιαφερομένους για τα εξειδικευμένα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης...
    Συμπέρασμα δικό μας: Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ (indobserver) είναι κατά παρασάγκας πρώτος -από όλα τα σάϊτ- σε αναγνωσιμότητα... Και λάθος δεν κάνουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή