Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Έπιασε επ’ αυτοφώρω τους ληστές που τον κυνήγησαν να τον σκοτώσουν με μαχαίρια!   
Γλίτωσε από την  άριστη φυσική του κατάσταση και επειδή  ήταν αθλητής.
 

Γιος πολύ επώνυμου επαγγελματία που μένει στον άνω Χολαργό, επιστρέφοντας  προχθές στο σπίτι του, άκουσε ελαφρύ θόρυβο στο γκαράζ του αυτοκινήτου τους. Μόλις μπήκε μέσα αντιλήφθηκε την παρουσία τριών κακοποιών οι οποίοι προσπαθούσαν  να ληστέψουν  το ακριβό αυτοκίνητό τους.
Τον νεαρό όμως αντιλήφθηκαν και οι κακοποιοί οι οποίοι καθώς ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια, όρμησαν να τον σκοτώσουν!
Ο γιος του επώνυμου επαγγελματία  επειδή είναι αθλητής και με πολύ καλή φυσική κατάσταση κατάφερε να ξεφύγει από τους εγκληματίες, οι οποίοι με τη σειρά τους εγκατέλειψαν το χώρο, φοβούμενοι τη σύλληψή.
Όπως πληροφορηθήκαμε, το περιστατικό δεν κοινοποιήθηκε με επίσημη κατάθεση μήνυσης στην Αστυνομία, η οποία ενημερώθηκε με μια απλή τηλεφωνική κλήση! Κατά συνέπεια δεν καταχωρήθηκε στα βιβλίο συμβάντων της Αστυνομίας Χολαργού.
Ως πιθανότεροι λόγοι είναι αφενός ότι ο νεαρός δεν συγκράτησε τα πρόσωπα των κακοποιών, αφετέρου ότι ο πολύ επώνυμος επαγγελματίας  δεν επιθυμούσε να δημιουργηθεί θόρυβος και συζήτηση στα Μέσα Ενημέρωσης γύρω από το όνομά του.

Γεγονός πάντως είναι ότι η εγκληματικότητα χτυπάει …κόκκινο! Στη χώρα μας εισβάλουν ένοπλες συμμορίες εγκληματιών με κασλάνικοφ, μαχαίρια ή ακόμη και με χειροβομβίδες. Δεν διστάζουν να  σφάξουν οποιονδήποτε τούς σταθεί εμπόδιο Η κατάπαυση πυρός στις βαλκανικές χώρες έχει επιτρέψει στα κακοποιά στοιχεία να περάσουν στη χώρα μας και να αναπτύξουν εδώ την εγκληματική τους δράση με τη χρήση όπλων.Οι πολίτες μένουν εντελώς ανοχύρωτοι!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου