Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ!


...Κι έτσι, η...ηλίθια Κυβέρνηση χάνει 1.500.000ευρώ ετησίως από φόρους, ΦΠΑ, δασμούς, διόδια !!!
Ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος σε ερώτησή του προς το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης σχετικά με  τη βάση της Σούδας  και συγκεκριμένα για το εάν η Κυβέρνηση εισπράττει τους αναλογούντες φόρους  από την συμφωνία της παραχώρησης της βάσης στους Αμερικάνους ,  έλαβε απάντηση, ότι το ΝΑΤΟ απαλλάσσεται από όλους τους δασμούς!
Συγκεκριμένα, η συμφωνία παραχώρησης της βάσης για ασκήσεις και επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ, προβλέπει  την απαλλαγή του από φόρους , διόδια, δασμούς, εισφορές  κ.λ.π.!!!
Η χώρα μας απορροφά όλα τα έξοδα που προέρχονται από τις δραστηριότητες των Διεθνών στρατηγείων, των πλοίων, αεροσκαφών, οχημάτων, πετρελαιολιπαντικών,  τα οποία ανήκουν ή έχουν νοικιαστεί από το ΝΑΤΟ. Επίσης το ΝΑΤΟ εξαιρείται από όλους τους δασμούς, τους φόρους και τις αμοιβές των υλικών, εφοδίων, προϊόντων και αντικειμένων που εισάγονται και εξάγονται από την επικράτεια της Φιλοξενούσας Χώρας (ΗΠΑ) και που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ.

Εξαιρούμενο  το ΝΑΤΟ από όλους τους δασμούς που προκύπτουν από τις δραστηριότητές του στη Σούδα (φωτό), πρακτικά επιβαρύνει το Δημόσιο  με 1.500.000 € ετησίως, όσα θα ήταν τα χρήματα που θα εισέπραττε η χώρα μας από τους προβλεπόμενους δασμούς!
Η Κυβέρνηση ξέρει να κατεβάζει τα βρακιά της στους Αμερικάνους, χωρίς να διεκδικεί  ούτε ένα ευρώ αλλά παράλληλα γδύνει τους Έλληνες πολίτες   με κεφαλικούς φόρους, φόρους επιτηδεύματος, έκτακτες εισφορές! Η Κυβέρνηση είναι πρόθυμη μόνο στο πώς να σκεφτεί φόρους που θα εξαθλιώσουν  το λαό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου