Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΕΡΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ...ΤΙΝΩΝ



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΣΣΑΣ

Αγαπητή ανώνυμη δημότισσα, ιδού οι απαντήσεις  στα ερωτήματα που θέτετε:
Η αποχώρηση των Ηλία Αποστολόπουλου και Δημήτρη Τούτουζα από τους "Ενεργούς δημότες" βαρύνει μόνον τους αποχωρήσαντες; Όχι τον επικεφαλής της παράταξης; Θεωρείτε δηλαδή δεδομένο ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα στην δημοτική παράταξη του Δ. Νικολάου, ώστε δεν υφίστατο λόγος αποχώρησής τους; Μήπως πρέπει να σας θυμίσω και τις αποχωρήσεις της Ντίνας Καλλιοντζή αλλά και της κας Ευαγγελοπούλου παλαιότερα; Πάλι καμία ευθύνη δεν φέρει ο κ. Νικολάου γι' αυτές; Να αναφερθώ και σε άλλες;
Αν δεν κάνω λάθος, και ο Κώστας Τσοχαλής ήταν υποψήφιος του Δ. Νικολάου στα 2002!
Για όλες αυτές τις αποχωρήσεις που σηματοδοτούν σημεία διάλυσης μιας παράταξης, ο κ. Νικολάου δεν φέρει καμία ευθύνη; Και πρέπει να χαρακτηριστούν (πολιτικοί)προδότες της παράταξης όλοι όσοι αποχώρησαν από τον συνδυασμό του κ. Νικολάου; 


ApostolopoulosI_Toutouzas
Κατά την ίδια λογική σας, όσοι αποχωρούν από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ (έτσι όπως το έχει καταντήσει ο Παπανδρέου) θεωρούνται προδότες. Δηλαδή ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής που είπε ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο, σύμφωνα με την λογική σας, πρέπει να θεωρεί προδότης. Ενώ ο Παπανδρέου δεν φέρει καμία ευθύνη!
Έτσι  λοιπόν, σύμφωνα πάντα με την λογική σας, ο Νικολάου έχει το ..αλάθητο και όποια διαλυτικά στοιχεία εμφανίστηκαν στην παράταξή του ευθύνη φέρουν  οι άλλοι. Όχι ο ίδιος! 

"Όχι" στο Μεσοπρόθεσμο,  από τον Κουρουμπλή
 Κατά την ίδια πάντα λογική, η παταγώδης αποτυχία του κ. Νικολάου στον δεύτερο γύρο, βαρύνει όσους δεν το ψήφισαν. Όσοι ψήφισαν Ξύδη, αυτοί ειδικά που στις προηγούμενες εκλογές είχαν ψηφίσει Νικολάου, πρέπει να θεωρηθούν προδότες της παράταξης. Ενώ ο Νικολάου δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει να δώσει κανέναν λόγο σε κανέναν. Είναι ο αδιαφιλονίκητος και πανίσχυρος αρχηγός!
Και μιλάτε για θέατρο παραλόγου;
Μήπως το θέατρο του παραλόγου εμπεριέχεται στα επιχειρήματά σας αγαπητή δημότισσα;
Αναφορικά με όσα λέτε για την κα Μπακογιάννη και τον κο Δασκαλόπουλο, ανακατεύοντας και τον κο  Φιλιππακόπουλο αλλά και τον κο Αυγουρόπουλο, κάπου έχετε μπερδέψει τα πράγματα. Την κα Μπακογιάννη δεν την μεμφόμεθα γιατί μεταπηδά από το ένα κόμμα στο άλλο. Ότι είναι αρχομανής, φάνηκε από την ήττα που υπέστη από τον Σαμαρά, γεγονός που της...κάθισε στον λαιμό και την ώθησε να φτιάξει το δικό της κόμμα.  Δικαίωμά της.
Εμείς, την κα Μπακογιάννη την θεωρούμε επικίνδυνο για την χώρα άτομο. Όταν ήταν Δήμαρχος Αθηναίων εξαφάνισε 6 προτομές αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων από την πλατεία Κοτζιά και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους. Είναι άτομο-δεξί χέρι των Αμερικάνων στην Ελλάδα, αυτή που στήριξε το δόλιο σχέδιο Ανάν στην Κύπρο και προσπάθησε να επηρεάσει τον Καραμανλή ώστε να εγκρίνει την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Τελικά ο Καραμανλής αντιστάθηκε και είπε ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ στον Μπους κατά τη σύνοδο του Βουκουρεστίου. Η Μπακογιάννη είναι πρόθυμη να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια. Προκειμένου μάλιστα να γίνει Πρωθυπουργός, δεν θα διστάσει να χαρίσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας στο γειτονικό κρατίδιο. Γι' αυτά την κατηγορούμε την κα Μπακογιάννη και μαζί όλους όσους την συντρέχουν. Και βεβαίως  μεμφόμεθα τα πολιτικά της οργανέτα στον Χολαργό-Παπάγο, όπως και τον κο Φιλιππακόπουλο.
Αλλά ο κος Φιλιππακόπουλος, όπως και ο κος Αυγουρόπουλος -και ας μας συμπαθούν για τον χαρακτηρισμό- είναι η "τελευταία τρύπα της φλογέρας". Με την έννοια ότι δεν είναι ρυθμιστές της τοπικής εξουσίας.
Ο κος Δασκαλόπουλος αντιθέτως, είναι και φιλοδοξεί να γίνει Δήμαρχος. Δεν το είχε κρύψει ποτέ. Άλλωστε εξετέθη ως υποψήφιος Δήμαρχος δυο-τρεις φορές. Τον κο Αποστολόπουλο τι τον ανακατεύετε; Φτιάχνετε σενάρια με την υφέρπουσα διαδοχολογία;  Έθεσε ποτέ ο Η. Αποστολόπουλος υποψηφιότητα δημάρχου;  Όχι. Συνεπώς επανεξετάσετε τις απόψεις σας.
Εμείς θεωρούμε ότι ο κ. Νικολάου οφείλει να βγει δημοσίως να δώσει λόγο στους ψηφοφόρους του για το τι έγινε στις προηγούμενες εκλογές και να ξεκαθαρίσει τη θέση του για το επόμενο Συνέδριο. Ισχύει ή όχι η ανακοίνωση  της δημοτικής του παράταξης περί του επικείμενου Συνεδρίου;
Εκτός και αν ο κ. Νικολάου εμφορείται από τις δικές σας απόψεις , ότι δηλαδή δεν έχει να δώσει λόγο σε κανέναν και ότι παραμένει ο αδιαφιλονίκητος, πανίσχυρος αρχηγός!

1 σχόλιο:

  1. Καλημερα Μακη,
    Ωραια απαντηση εδωσες στην Δημοτισσα με την φραση "τελευταια τρυπα της φλογερας" !!!
    χαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή