Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ...ΕΦΙΑΛΤΗΣ!


 
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΓΕ!     ΜΕ ΤΑ...ΚΥΑΛΙΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ 
ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!


Η κυρία Μπακογιάννη είναι πρόθυμη  όχι μόνο να ανοίξει την ...κερκόπορτα αλλά και να στρώσει το χαλί στους δανειστές μας, προκειμένου αυτοί να ...διαμοιράσουν τα ιμάτια της Ελλάδος. 
Δώστε σημασία στις χθεσινές δηλώσεις της στην Bουλή μετά την ανακοίνωση των μέτρων θανάτου από τον Βενιζέλο:
"Χαίρομαι που η κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας τις εγκληματικές της καθυστερήσεις, προχώρησε επί τέλους στην ανακοίνωση ενός μέρους των διαρθρωτικών αλλαγών για τις οποίες έχει δεσμευθεί η χώρα"  
Σημ. Το... ξέσκισμα των εργαζομένων το λένε "διαθρωτικές αλλαγές"! Και η κα Μπακογιάννη ...χαίρεται για τo ότι η κυβέρνηση «επιτέλους» αποφάσισε να αποτελειώσει τους εργαζομένους, γιατί έτσι «έχει δεσμευθεί η χώρα» .
Μάλιστα, συνεχίζοντας με …μεγαλύτερη πειθώ, είπε ότι..
«Λυπάμαι που αυτό κατέστη αναγκαίο υπό την απειλή της άμεσης χρεοκοπίας»



Από τη μια χαίρεται αυτό το…κορίτσι για τα μέτρα-κλίσμα στον ελληνικό λαό και από την άλλη…λυπάται διότι αυτό …ξέσκισμα δεν ήρθε νωρίτερα!
Πύρ, γυνή και θάλασσα λεει η παροιμία. Πύρ, γυνή και…δούρειος ίππος Μπακογιάννη, θα λέγαμε εμείς. Η γυναίκα αυτή θέλει να γίνει και…Πρωθυπουργός.


Σημείωση: Προ δύο μηνών, στελέχη της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» υποδέχθηκαν μετά φανών και λαμπάδων την κα Μπακογιάννη, στην Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου. Απορούμε πώς δεν αποτέλεσε πρόκληση για τους αξιωματικούς η παρουσία της εκεί.

Ας μην ξεχνάμε ότι μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο κος Δασκαλόπουλος (φωτό), ο οποίος μάλιστα την προσφώνησε! 
Λουστείτε την κύριοι, όλοι εσείς που υποστηρίζετε την κυρία και τις θέσεις της, που μόνον κακό προκαλούν στην χώρα!
Δείτε το χαμόγελο στα χείλη της κας Μπακογιάννη. Τυποποιημένο-κλισέ κάθε φορά, άρα προσποιητό, αλλά ο κος Δασκαλόπουλος χαίρεται χαράν μεγάλη, που έχει την...τιμή να συγκάθεται, να συντρώγει και να προσφωνεί την κα Μπακογιάννη! 

6 σχόλια:

  1. Κε. Βραχιολιδη ελεος.

    Παλι ο κος Δασκαλοπουλος φταιει..επειδη προσφωνησε την κα. Μπακογιαννη;
    Δλδ, εγκλημα ειναι να προσφωνησει κανεις την κα. Μπακογιαννη ή πολιτικη "προδοσια";

    Γιατι δεν κανετε λιγο...λιγο πολιτικη αντιπολιτευση & πολιτικη κριτικη στον κο. Αυγουροπουλο. Μηπως δεν διαβασατε το αρθρο των 30 ημερων που εχει πολλα..μα παρα πολλα στοιχεια!

    Περιεργως, εσας ολα αυτα τα στοιχεια των 30ημερων, της φωνης του δημοτη σας "διαφευγουν"...ειδικα οταν προκειτε για συγκεκριμενα πολιτικα προσωπα...

    Ειλικρινα, διαβαζοντας τα αρθρα σας, διακρινουμε μια εμφανεστατη πολιτικη αντιπαθεια προς τον κο. Δασκαλοπουλο επειδη...προσφωνησε την κα. Μπακογιαννη!

    Λυπαμαι για την δημοσιογραφικη σας επιλεκτικη κριτικη....(αν ποτε μπορει να ονομαστει κριτικη η εμμονη σας εναντιον στον κο. Δαασκαλοπουλο)

    Αααα, και για να μην ξεχασουμε: Πήγατε Ανδρο...; περασατε καλα...;

    Τελος, ευχαριστως να σας καλεσουμε για ενα καφεδακι στο Δημοτικο καφε, που επι κου. Νικολαου "πολεμουσατε" με σθενος...και τωρα επι κου Ξυδη το διαφημιζεται κιολας....
    Να υποθεσουμε οτι προκειτε για μια ακομα δημοσιογραφικη "κολοτουμπα" ή και για αυτο φταιει μηπως ο κος Δασκαλοπουλος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Παρατηρητης φαινεται να υποστηριζει τον Αποστολοπουλο σε σχεση με τον κο Δασκαλοπουλο.
    Αλλα ξεχναει οτι ο κος Αποστολοπουλος προδοσε ΠΟΛΙΤΙΚΑ (παντα πολιτικα) τους ενεργους δημοτες και τον κο. Νικολαου που τον ανεδειξαν.....

    Μεταπειδησε δηλαδη απο παραταξη σε παραταξη οπως ακριβως η κα. Μπακογιαννη....(κατι παρομοιο)

    Ο Χολαργος δεν τα σηκωνει αυτα κε. Παρατηρητη και θα δειτε οτι οι Δημοτες του Χολαργου γνωριζουν καλα να επιλεγουν σταθερους Ιδεολογικα και Πολιτικα ανθρωπους και οχι Πολιτικους "Σαλταδορους", που αλλαζουν παραταξεις και συνδιασμους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια τι περιμενετε να γινει. κανενα θαυμα μηπως;
    εδω ο κος αυγουροπουλος "σιωπα" και δεν εχει απαντησει ακομα στο πολυ σοβαρο αρθρο στις 30μερες.
    απο εκει που πεταγεται και απαντα με το ενγχειριδιο του δημοτικου κωδικα στο χερι και λεει "συμφωνα με το αρθρο 13, παραγραφος 3, σειρα 15...." Ξεχναει να απαντησει στις αποκαλυψεις των 30 ημερων...
    κανονικα θα επρεπε να παρει στο ενα χερι το εγχειριδιο του δημοτικου κωδικα (ή οπως αλλιως λεγεται) και με το αλλο χερι να γραψει ενα αρθρο που να απανταει στις σοβαροτατες κατηγοριες των 30 ημερων.
    γιατι κε. αυγουροπουλε δεν απαντατε σε οσα σας γραφουν οι 30μερες; γιατι;
    μηπως ειναι αληθεια;
    αν ειναι αληθεια θα το παραδεκτειτε και θα παραιτηθειτε οιπως οριζει ο πολιτκος μας πολιτισμος;
    ο κος μακης θα επικροτουσε μια τετοια ενεργεια; μια που ζητα με τα αρθρα του πολιτικη διαφανεια και υπευθυνοτητα...
    για να δουμε τι θα δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΣΤΟ ΕΝΑ Ο ΚΟΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ Ή ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: "ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ ΣΕΛΙΔΑ, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ..ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ"
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣ ΞΥΔΗΣ ΤΟ ΡΩΤΑ "ΠΩΣ ΓΕΜΙΖΑΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ..(ΥΠΟΝΟΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΠΑΤΑΛΗ...) Ο ΚΟΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ: "ΑΡΙΣΤΑ, ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ" ΧΑΧΑΧΑ
    ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΟ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ....
    ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΣΚΕΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;;
    ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ακουγετε οτι ξεκινησε πολιτικη συνεργασια αποστοπολουπου και αυγουροπουλου για την μετα ξυδη διαδοχη.
    παει, καηκε πολιτικα ο αποστολοπουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dustuxos o xristos o daskalopoulos prospathei kai dpuleuei sklira alla ton uponomeuoun kapoioi paragontes kai kapoia topiki efimerida.

    ΑπάντησηΔιαγραφή