Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!


efimeridast2
πηγή:myxolargos.gr
"Η τάξη μας είναι το ΣΤ΄2. Είμαστε 16 παιδιά. Έντεκα κορίτσια και πέντε αγόρια. Αγαπάμε και νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Είμαστε μια πάρα πολύ δεμένη τάξη. Η συμπεριφορά μας προς τους δασκάλους αλλά και με τα άλλα παιδιά είναι πολύ καλή. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και όλα τα παιδιά του σχολείου. Στην τάξη μας επίσης έχουμε ένα διαδραστικό πίνακα.
"Τα παιδιά της τάξης είναι : Ρέα Θεοφιλίδου, Ναταλία Κοτσαύτη, Αργυρώ Πράσσου, Κων\να Λέτζου, Αντώνης Λουσίδης, Ειρήνη Χαρίση, Μαρία Νούσκα, Νίκος Σκολαρίκος, Μαρία Γιώτη, Έλενα Διβόλη, Μιχάλης Μπαρμαδήμος, Κων\νος Τριανταφυλλίδης, Άρτεμης Πάνο, Ιώ Βελλιανίτη, Νικολίνα Λάζου, Στάθης Αργυρόπουλος."
Κάπως έτσι συστήνονται τα παιδιά του τμήματος ΣΤ1 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, με αφορμή τη δημιουργία της δικής τους εφημερίδας, της «School 4 News».  Μία δημιουργική προσπάθεια η οποία έχει τύχει μεγάλης ανταπόκρισης από τους μαθητές που με προθυμία εκφράζονται για θέματα που τους ενδιαφέρουν και τους αφορούν. Πίσω από αυτή την προσπάθεια, συντονιστής βρίσκεται ο δάσκαλος της τάξης, κ. Στέφανος Γλεντής.  Τα θέματα που οι μαθητές αγγίζουν ποικίλλουν: Από πρωτότυπες ειδήσεις, αθλητικά, ζητήματα υγείας και διατροφής, συνταγές, περίεργα και όμως αληθινά, βιβλιοπροτάσεις, ανέκδοτα, παιχνίδια αλλά και νέα του σχολείου. Μία κίνηση που αναπτύσσει την ικανότητα ορθής χρήση του λόγου, τη συνεργασία, την επαφή με την τεχνολογία και τη δημιουργικότητα και  αξίζει συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου