Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΔΙΕΓΡΑΦΗ Ο ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
Τη φθοροποιό και καταστροφική πορεία του ΠΑΣΟΚ παίρνει μέρα με τη μέρα η Ν.Δημοκρατία,  μετά την απόφαση Σαμαρά να συμπράξει με την Κυβέρνηση Παπαδήμου, η οποία διά του νέου Μνημονίου θα οδηγήσει τη  χώρα στην πλήρη υποδούλωση!  
Ο Σωτήρης Χατζηγάκης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση  Σαμαρά, ενώ προχώρησε και σε έγγραφη παραπομπή του πρώην υπουργού, στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. 
Ο Σωτήρης Χατζηγάκης   είχε μιλήσει νωρίτερα, για ακροδεξιά στοιχεία εντός του κόμματος, που αλλοιώνουν την ιδεολογική ταυτότητά του. Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν ήταν έντονες, για να έρθει τελικά το απόγευμα η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά περί της διαγραφής του Σωτήρη Χατζηγάκη.
Παράλληλα, με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζει ότι οι δηλώσεις του Σωτήρη Χατζηγάκη προσβάλλουν βαθύτατα τους βουλευτές και τα στελέχη μιας παράταξης ιστορικά προσηλωμένης στα δημοκρατικά ιδεώδη.
Ο Αντώνης Σαμαράς άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου από την ώρα που αποφάσισε να συμμετάσχει στην δοτή Κυβέρνηση Παπαδήμου! To κόμμα του και ο ίδιος πάνε κατά διαόλου! Όσα μηνύματα, διαγγέλματα ή συνεντεύξεις τύπου και να κάνει, δεν τον σώζει τίποτε!
Είναι αυτός που θα βάλει την ταφόπλακα στην Ελλάδα, μετά τον Παπανδρέου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου