Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Συνομωσία σε βάρος των Ε.Δ.

ΕΣΤΗΣΕ ΠΑΓΙΔΑ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΨΑΛΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ" (;)! 
ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 
πηγή: defencenet.gr
Yπόσταση στην βρώμικη επιχείρηση υπονόμευσης των Ε.Δ. από τους Γ. Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτη, με τους ισχυρισμούς του πρώτου στις Κάννες περί «απόπειρας πραξικοπήματος» από τις Ένοπλες Δυνάμεις, έδωσε πριν λίγο με ανακοίνωσή του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ίσως πέφτοντας σε μια καλοστημένη παγίδα από το "πράσινο" σύστημα Μπεγλίτη που κυριαρχεί στο υπουργείο Άμυνας (Σημ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Σε καμία παγίδα δεν έπεσε ο Αβραμόπουλος και μην των ηρωποιείτε. Τακίμι είναι με τον Μπεγλίτη του οποίου έπλεξε το εγκώμιο όταν αναλάμβανε τα νέα του καθήκοντα. Εάν δεν ήταν πολιτικό ραμολί θα ανελάμβανε Υπουργός; Όχι)
Το σύστημα Μπεγλίτη που εκφράζεται κατά κύριο λόγο από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο οποίος στην ημερήσια διαταγή του είχε μιλήσει ως να απευθυνόταν σε υποψήφιος πραξικοπηματίες, όπως είχε αποκαλύψει το defencenet.gr.
Tα γεγονότα έχουν ως εξής: Υποτίθεται ότι στις 17 Νοεμβρίου, μετά την ομιλία στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων για την επέτειο της εξέγερσης κατά της Χούντας, ο Αρχηγός της 4ης Τάξης δηλαδή ο καλύτερος σπουδαστής που αντιπροσωπεύει τον «αφρό» των νέων Ελλήνων αξιωματικών του Στρατού, κάλεσε μια ομάδα Ευέλπιδων στο Αμφιθέατρο για να τους κάνει … κατήχηση υπέρ της Χούντας! Και κατά αυτούς που έδωσαν την πληροφορία να ψάλει και τον ύμνο της 21ης Απριλίου!
Φοβερή σύμπτωση: Είναι ο ίδιος ο Εύελπις, ο οποίος μετά την ματαίωση της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, οδήγησε συντεταγμένα το τμήμα των Ευέλπιδων σε αποχώρηση, ψάλλοντας όλοι μαζί την «Μακεδονίτισσα» στην παραλία της Θεσσαλονίκης!


Κάτι για το οποίο ο Π.Μπεγλίτης είχε ζητήσει την απόταξή του (μπορεί να το βεβαιώσει ο πρώην Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος ο οποίος αρνήθηκε), όπως επίσης και την άμεση αποστράτευση του διοικητού της Σχολής Ευελπίδων! Τότε δεν τα κατάφεραν, αλλά το σύστημα Μπεγλίτη ξανακτύπησε τώρα.
Δηλαδή πόσο άσχετος με τα στρατιωτικά και πόσο μίσος για τους στρατιωτικούς μπορεί να έχει κάποιος για να πει τόσο εξόφθαλμα ψέματα; Και μάλιστα διέρρεαν τα «μπεγλιτάκια» των ΜΜΕ ότι «Ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός υπέρ των πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου»!
Κατ’αρχήν ένα σημαντικό ποσοστό σπουδαστών έχουν πατεράδες που ήταν στρατιωτικοί. Δεύτερον η ηλικία ενός τεταρτοετούς είναι 22 ή 23 ετών που σημαίνει ότι γεννήθηκαν το … 1988 ή ’89, που σημαίνει ότι ο «χουντικός πατέρας» ήταν ανθυπολοχαγός περίπου 25 ετών όταν έπεσε η χούντα! Δηλαδή ένας από τους δεκάδες χιλιάδες αξιωματικούς.
Εν πάση περιπτώσει υποτίθεται ότι κάποιοι τον «καρφώνουν» και αρχίζει σε βάρος του ΕΔΕ, η οποία σε χρόνο ρεκόρ τελειώνει και εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλος μετά από «ενημέρωση» του Α/ΓΕΕΘΑ:
«Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος ενημερώθηκε χθες βράδυ από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ), για το προσβλητικό, προκλητικό και απαράδεκτο περιστατικό στη Σχολή Ευελπίδων και έδωσε εντολή να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες άμεσα στις δέουσες ενέργειες.
Ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε από τον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας να διαμηνύσει προς το στράτευμα και να καταστήσει σαφές, ότι δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε συμπεριφορά παρέκκλισης από τις αρχές της Δημοκρατίας, των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Ελευθερίας. Αρχές, επί των οποίων είναι θεμελιωμένη η Ελληνική Δημοκρατία και Κοινωνία».
Δηλαδή η υιοθέτηση των θέσεων Γ.Παπανδρέου και Π.Μπεγλίτη, για ύπαρξη επίδοξων πραξικοπηματιών είναι κάτι παραπάνω από ευδιάκριτη! Το ότι παγιδεύτηκε ο Δ.Αβραμόπουλος είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο και βέβαια αυτό μπορεί να έχει και αποτελέσματα και στις επόμενες εκλογές, καθώς το συντηρητικό σώμα των ψηφοφόρων δεν συγχωρεί εύκολα ενέργειες κατά των στρατιωτικών. 
Ακολούθησε και η ανακοίνωση του ΓΕΣ, όπου φυσικά αποφαινόταν μάλιστα ότι όντως ο σπουδαστής έκανε αυτά που τον κατηγορούσαν.
«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνει σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα την 17η Νοεμβρίου 2011 στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ότι για το περιστατικό αυτό, έχει ήδη ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος, μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε από τα αρμόδια όργανα. Ο πρωταίτιος έχει απαλλαχθεί από τα Διοικητικά του καθήκοντα και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής με το ερώτημα της αποπομπής του».
Ακόμα όμως και αν δεν επρόκειτο για τον συγκεκριμένο αξιωματικό, πόσο πιθανό είναι λίγες ημέρες μετά την φημολογία περί πραξικοπήματος να έχει γίνει κάτι τέτοιο; Ποιοι θέλουν την πλήρη αποδόμηση των στρατιωτικών; Ποιοι φοβούνται τις Ένοπλες Δυνάμεις και θέλουν την απαξίωσή τους; Ποιοι επιθυμούν να καταρρεύσει η μοναδική όρθια κρατική οντότητα στην χώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου