Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ Ή ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ;


Καταρρέει το «χαράτσι»: Τι απαντά η Ε.Ε, τι ζητά η Συνήγορος του Πολίτη, ελεύθεροι οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
Από τις πρωινές ώρες σήμερα έντονη είναι η φημολογία περί επικείμενης κατάργησης του ειδικού τέλους ακινήτων που εισπράττεται μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ!
Η φήμη διασπείρεται –κυρίως- από στελέχη του ΛΑΟΣ (του …εθνοσωτηρίου κόμματος). Πρόκειται για ράδιο αρβύλα ή όντως για αληθινή  πληροφορία η οποία θα γίνει πράξη από την Κυβέρνηση Παπαδήμου;
Έντονος πάντως είναι ο προβληματισμός που επικρατεί σε κυβερνητικά κλιμάκια μετά από τις συνεχείς κοινωνικές αντιδράσεις και κυρίως από το… χτύπημα μέσω Ευρωπαϊκή Ένωσης.
Η  ΔΕΗ δεν έχει δικαίωμα να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει το φόρο αλλά πληρώνει μόνο το ηλεκτρικό ρεύμα, αναφέρει σε γραπτή απάντησή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή  στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Χουντή ! Το χαράτσι αυτό αντίκειται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία,  γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται περί αντισυνταγματικού εφευρήματος της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να καλύψει εδώ και τώρα το έλλειμμα που παρουσίαζε ο Προϋπολογισμός.
Αυτό είναι το σημείο που προβληματίζει την Κυβέρνηση γι’ αυτό και διασπείρεται από το πρωί η φημολογία ότι επίκειται κατάργηση του ειδικού τέλους ακινήτων! Στην προσπάθειά της να παρουσιάσει  ένα πιο φιλολαϊκό πρόσωπο, και να διαφοροποιηθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση, η μεταβατική Κυβέρνηση Παπαδήμου ενδεχομένως να λάβει την απόφαση αυτή κερδίζοντας και πόντους στην κοινή γνώμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου