Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ
...ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!!!
θεωρεί νόμιμη τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ, θεωρεί νόμιμους τους εκβιασμούς της Κυβέρνησης, αλλά θεωρεί παράνομη την κατάληψη του κτιρίου της ΔΕΗ από τους πολίτες, τούς οποίους σπεύδει να συλλάβει!!!
Η αντίσταση συνεχιζόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ έξω από την ΔΕΗ στον Χολαργό, με τον Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ να έχει προβεί σε κατάληψη του κτιρίου και να δηλώνει ότι αρνείται να το εγκαταλείψει, λέγοντας "ας έρθουν να μας συλλάβουν".
Στο σημείο έφτασε αργότερα και ο Μανώλης Γλέζος αλλά και ο βουλευτής Παναγιώτης Κουρουπλής.
Την ίδια ώρα η Ελληνική Δικαιοσύνη, βρίσκεται στην υπηρεσία της παρανομούσας Κυβέρνησης και της...τρόϊκας, αρνούμενη ουσιαστικά να σταθεί κοντά στο πλευρό των πολιτών που δοκιμάζονται με κτηνώδη μέτρα!
Ουσιαστικά και πρακτικά δηλαδή, η Δικαιοσύνη συμπορεύεται με όλες τις παράνομες πράξεις της Κυβέρνησης και τις απειλές-εκβιασμούς ότι θα κόβει το ρεύμα σε όποιον δεν μπορεί ή αρνείται να το πληρώσει. Και την ίδια ώρα σπεύσει να συλλάβει αυτούς που προσπαθούν να εμποδίσουν την Διοίκηση της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα από τους πολίτες!
Ο παραλογισμός της ελληνικής Δικαιοσύνης, σε όλο του το μεγαλείο!!!
Δείτε το παρακάτω βίντεο από το newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου